Pawik Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 z 520 zl.pzdr , mam pytanie na ile wyceniacie moja honde? Dane Honda Crm 125 1997 r zarejestrowana na 50 komplet kol Sm i Enduro. ja ja chetnie kupie za 3500 PLN :icon_biggrin: :buttrock: tak nawiasem szukam jakiegos enduro w granicach 3,5 koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 dzieki panowie:) jak tylko fundusze pozwola to zmienie pare rzeczy:] lampe blotniki kierunki...moze jakas okleine walne:) a po sezonie sprzedam:) pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Cz ona chyba na allegro nie stoi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 tak stoi na allegro ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budyn Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 No gratuluje KonradNiezła robota !!!Podoba mi sięPOZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Dzieki Budyn:) no staralem sie:D poznajesz swoj stary sprzet:PP? hmm...mam pytanie czy po crm 125 poradze sobie w 250 4t? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Konrad poradzisz sobie lajtowo :icon_mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budyn Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Oczywiście że tak!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenom Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 no ladnie ja od**bałes ale mis ie bardziej podobala orginalnie ;)Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Witam. No no gratulacje, fajnie zrobiony. Przyjemne sm wyszło. Powodzenia w kojelnych przeróbkach. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Elo...mam pytanie...czy blotnik i lampa z tych linkow: beda pasowac do mojej crm? blotnik: http://allegro.pl/item194725307_uniwersaln..._supermoto.html lampa: http://allegro.pl/item198257155_owiewka_pr..._od_supers.html (czarna) p.s moze ma ktos do zalatwienia taniej? np. sprowadzone? moze jakies uzywki? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Elo...mam pytanie...czy blotnik i lampa z tych linkow: beda pasowac do mojej crm? blotnik: http://allegro.pl/item194725307_uniwersaln..._supermoto.html lampa: http://allegro.pl/item198257155_owiewka_pr..._od_supers.html (czarna) p.s moze ma ktos do zalatwienia taniej? np. sprowadzone? moze jakies uzywki? pzdr A jeszcze jej nie sprzedałeś tej crm-ki? Ale te części powinny pasować to są części uniwersalne to powinny, mi pasował błotnik do dt z polisporta dzurki se powierciłem inne i pasował a był dedukowany chyba do wr ale dla chcącego nic trudnego. pizdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Jeszcze nie...dostalem oferte ponad 7000, ale pojezdze jeszcze sezon:) a pozniej prawko...ma ktos do zalatiwenia akcesoria polisporta/acerbisa z Usa? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 jak dostales taka oferte to sprzedaj jeszcze dzis! Za takie pieniądze nikt już nie będzie raczej chcial kupić CRM'ki!Polisport z USA to malo oplacalne bo jest firmą portugalską ;) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) wiem ze to dobra oferta byla, ale dostawalem duzo ofert ponad 6000 , wiec mysle ze w przyszlym sezonie za minimum 6000zl sprzedam, musze czyms jezdzic do listopada(wtedy zaczynam egzamin) ,a nie mam ochoty kupowac jakiegos motoroweru:) ma ktos dostep do rzeczy z ufo i acerbisa? pzdr p.s jak cos piszcie na pw Edytowane 26 Maja 2007 przez konrad_pol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi