wieczny student Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witajcie! Na forum znalazłem śladowe ilości informacji dotyczących kasków Caberg 505 Chrono. Wczoraj go przymierzałem, i powiem, że przypadł mi do gustu. Antifog, blenda, częściowo wyjmowana wyściółka, nieścigaczowy wygląd... i cena 520pln. Pytanie: jak się on sprawdza podczas jazdy, jakie ma minusy? Czy Caberg to jakaś tanizna, klasa średnia, czy może jakaś wysoka półka (po cenie - wątpię). Bardzo liczę na Was i Wasze opinie :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Przepraszam, ze zasmuce, ale nie bedzie opinii :wink:Tez mierzylem, tez mi sie podoba. Ostatnio widzialem w nim typka na burgmanie.Niestety szukalem dluugo czegokolwiek o nim i jedyne super odpowiedzi jakie uzyskalem to: jak ci sie podoba to kupuj :crossy: :icon_rolleyes: Jak sie czegokolwiek dowiesz to pisz, bo tez sie przymierzam do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Syf malaria! Caberg ma w sobie ukryte fuj i kropka! Ja nie wiem co ci się w nim spodobało. Mi też się podobał na fotkach, ale jak go w Larssonie pomacałem to podziękowałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_tdr Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 ja właśnie niedawno go sobie kupiłem. Mi tam się bardzo podoba, jest cichy ( przynajmniej w prędkościach do 100km/h jakie na razie moja zablokowana TDRka wyciąga), przyciemniana szybka bardzo się przydaje no i fajnie wygląda. A więc moja opinia jest jak najbardziej pozytywna, ale nie mam za bardzo porównania do innch kasków ( wcześniej jeździłem w otwartym kasku enduro). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Syf malaria! Caberg ma w sobie ukryte fuj i kropka! Ja nie wiem co ci się w nim spodobało. Mi też się podobał na fotkach, ale jak go w Larssonie pomacałem to podziękowałem lapad.gifZ tego co mówią, to jesteś macant-profesjonalista :biggrin: . Co wymacałeś? Czemu kask jest kupa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 ( wcześniej jeździłem w otwartym kasku enduro).PO takim kasku to każdy jest cichy. Kumpela ma i narzeka właśnie na hałas. Nie pamiętam, w czym jeździła wcześniej. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi