Alien_TM Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 mam dylemat gdyż spotkałem sie z klkoma szkołami jazdy na kole i nie wiem którą wybrac i która jest najlepsze do długodystansowych gum ;] proszę o wasze przepisy jak śmigacie na gumie jest jakas książkowa metoda?, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 siema. uzyj opcji szukaj, ten temat byl juz poruszanby, albo zadaj to pytaniew wyzej w temeacie: podstawy jazdy enduro. Nieerub bałaganu i pracy moderatorom!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 poćwicz na rowerze to wszystkie wątpliwości miną Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi