Hil Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Proponuję, a raczej realizuję: Polska – Słowacja – Rumunia i oczywiście powrót.Na Słowacji nocleg w Spiskim Podhradiu (zamek) – dalej Oradea i stopniowo objechanie Transylwanii przez góry. Jazda widokowa 90-110 km/h, oczywiście przełęcz na trasie Transfogarskiej, noclegi: gleba, namiot, co drugi dzień jakiś pensjonat(ciepła woda to dobry wynalazek cywilizacji). Zwiedzanie, jaskinie, zamki, ruiny rzymskie itp., reszta do dogadania na trasie. Wyjazd planuje na ok. 30-go kwietnia a powrót do 6-go maja. Pozdrawiam Hil Cytuj Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 (edytowane) tzn. pytasz sie czy ktoś sie dołacza , czy tak sie chwalisz :) wj akiej kasi eplanujesz sie zmieścić z paliwem ??pzdr Edytowane 30 Marca 2007 przez MYCIOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hil Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 tzn. pytasz sie czy ktoś sie dołacza , czy tak sie chwalisz :buttrock: wj akiej kasi eplanujesz sie zmieścić z paliwem ??pzdr Oczywiście, że się nie chwale(ja nie z tych) tylko szukam ewentualnie chętnych. Co do kosztów, dla mnie z wlkp. Całość może wyjść ok. 3000 km, czyli każdy liczy ile pali x cena litra. Pozdrawiam Hil Cytuj Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Oczywiście, że się nie chwale(ja nie z tych) tylko szukam ewentualnie chętnych. Co do kosztów, dla mnie z wlkp. Całość może wyjść ok. 3000 km, czyli każdy liczy ile pali x cena litra.PozdrawiamHil hejj hehe miałem na myli koszty wypadu + paliwo, albo moze lepiej same koszty jakie przewidujesz bez paliwa. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hil Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 hejj hehe miałem na myli koszty wypadu + paliwo, albo moze lepiej same koszty jakie przewidujesz bez paliwa. pzdr Liczę 50-100,00 pln na 1 dzień. Cytuj Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hil Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Temat przesuniety na lipiec z tzw. przyczyn obiektywnych. Jesli ktoś jest chętny, proszę o kontakt. Pozdrawiam Hil Cytuj Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Lipiec znaczy kiedy? Tydzień urlopu w lipcu mi się znajdzie ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hil Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Dam znać w przeciągu dwóch tygodni, dlatego że mam jeszcze chętnych. Pozdrawiam Hil Cytuj Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 OK. Czekam na info :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hil Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Witam! Wszystko wygląda na jeden z dwóch ostatnich tygodni lipca, wstępnie są teraz umówione 2-3 motocykle. Pozdrawiam Hil Cytuj Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITER II Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Hej. My z Piotrkowa wylatujemy 13 lipca na Rumunie a powrót 23lipca. Gdyby ktoś był chętny to możemy połączyć ekipy. Na 100% będą dwa motocykle, na 99% trzy wszystko zależy od urlopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 U mnie plany niestety się zmieniły i wylatujemy w okolicach 6 sierpnia.... Mam nadzieję, że jakichś rodaków po drodze spotkamy :notworthy:. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarQs72 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Byłem w Rumunii w weekend majowy i bardzo polecam, transfogarskiej i jeszcze jednej nie dało się przejechać bo śnieg leżał i nikt nie miał zamiaru go ruszać do czerwca, generalnie 3800 km, ok 2 tys PLN/2 osoby , spanie w hotelach i pensjonatach, jedzenie w knajpach, ceny jak u nas, ludzie życzliwi, dogadać się czasem trudno, aż ręce bolały od gadania :biggrin: fotki można zobaczyć na mojej galerii Fotki z Rumunii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Kwidzyn Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Byłem w Rumunii w weekend majowy i bardzo polecam, transfogarskiej i jeszcze jednej nie dało się przejechać bo śnieg leżał i nikt nie miał zamiaru go ruszać do czerwca, generalnie 3800 km, ok 2 tys PLN/2 osoby , spanie w hotelach i pensjonatach, jedzenie w knajpach, ceny jak u nas, ludzie życzliwi, dogadać się czasem trudno, aż ręce bolały od gadania :) fotki można zobaczyć na mojej galerii Fotki z RumuniiWitam!Wlasnie przegladalem wszystkie wasze fotki... Rowniez robilem podobna trase w zeszlym roku. Milo sobie przypomniec te miejsca:). Serdecznie pozdrawiam i polecam goraco Rumunie. Wybieram sie tam tez w tym roku, ale terminy nie sa jeszcze sprecyzowane... Raczej tak jak ostatnio wrzesien sie zapowiada.Pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAC Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 PITER II Napisano 04 czerwiec 2007 - 07:10 Hej. My z Piotrkowa wylatujemy 13 lipca na Rumunie a powrót 23lipca. Gdyby ktoś był chętny to możemy połączyć ekipy. Na 100% będą dwa motocykle, na 99% trzy wszystko zależy od urlopu. Witam ja z kolegą startujemy 14 LIPCA NA RUMUNIE I JAK BY SIE DALO TO FAJNIE BYLO BY WIEKSZA EKIPA TAM POSMIGAC :) :) :flesje: :icon_eek: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi