MOTOOOCROSS Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 pomozcie cos bo rozebralem honde crm i stoje bo nie wiem gdzie moge kupic łozyska wysokoobrotowe na wal i siemeringi prosze o jakies linki z gory dziex ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 pomozcie cos bo rozebralem honde crm i stoje bo nie wiem gdzie moge kupic łozyska wysokoobrotowe na wal i siemeringi prosze o jakies linki z gory dziex :)Jesli możesz to podaj rozmiar łożyska (zgaduje 6204?)bo nie bardzo wiem jakie ma CRMka no najlepej C3 te z min luzem do szybkoobrotowych.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 larsson.pl kemot.pl agmot.strefa.pl klassa, itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi