Sloniu Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Mam dylemat bo chce za rok kupic sobie jakis drugi motorowerek i niewiem jakiprosze doradzcie mi cos do 400 zl 8) :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Jak dla mnie dobrze zrobiona jawa jest bezkonkurencyjna - a najlepiej jakby był to silnik jawy w ramie od ogara, lub przynajmniej ze zbiornikiem od ogara - wtedy miało by to siłe i wygladało by całkiem dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2003 jawki mi sie podobaja tylko ja z czesciami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2003 z czesciami nie problem. na pewno cos znajdziesz. Ja jestem z Płocka i nie mam problemów. :wink: polecam Jawke Mustanga - świetny sprzet. Za dobre traktowanie odwdzieczy sie swietna jazda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Jeśli chodzi ci o dostęp do nowych części to dostaniesz je w każdym sklepie z częściami do simków/rometów/motorowerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2003 za ile mozna miec jawke w dobrym stanie, czy jawka wytrzyma jeden sezon jazdy?, czy budowa jej silnkia jest prosta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2003 za ile mozna miec jawke w dobrym stanie, czy jawka wytrzyma jeden sezon jazdy?, czy budowa jej silnkia jest prosta? Za moją chce 1500 zeta. Joke. A tak poważnie dobrze zrobiona Jawka jest bezcenna. Odnośnie budowy silnika bułka z masłem kłopoty mogą być tylko przy ustawianiu zapłonu zwłaszcza przy mocno zużytych elementach (oś obrotu przerywacza w statorze ma tendencję do obluzowywania się a wtedy przerwa zmienia się jak w kalejdoskopie, ale to przy bardzo mocno wyeksploatowanym sprzęcie). Ja swoją nie boję się odjeżdżać nawet 100 km od domu. :lol: Nic tylko Jawka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Czekaj, czekaj . Ja chyba czegoś nie rozumiem. Ty masz honde mt ?? I chesz się przesiadac na jawke lub ogara ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2003 przecież w temacie pisze "co na DRUGI motorek" więc pewnie chce mieć dwa... a jeśli chodzi o wybór, to polecam ogara 200 z silnikiem jawki, jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Hmm, a tak właściwie to na co ci dwa motorowery? lepiej włóż tą kasę w swoją hondę, zainwestuj w wygląd, pobaw się w jakieś przeróbki - lepiej zainwestować w to co masz, niż pakować się w nowy sprzęt, który - być może - sam bedzie wymagał jakichś przeróbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Dokładnie, np. zapoznaj się z www.50cc.nl]/url] :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiu Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Wiem że motorynki są gorzse od jawek ale ja bym ją qpił. Ma dużo zalet m.in. jest mała mało pali itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Nie kupuj motorynek.Polskie silniki (nie wiem jak Chart) to jest godz. jazdy i godz. w garazu nie potrafili zrobic silnikow 50ccm.Kup Jawke nawet do malego remontu nie bedziesz mial problemów silnik jest prostszy od Dezametu i jak ja ustawisz tak bedzie jezdzic.Co do spalania to jest porównywalne z motorynka.A jak bys chcial to i z wydechu Ci strzeli tylko musisz uwazac na tlumik zebys go nie szukal. ;o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Redas nie przesadzaj, ja gdy miałem Romecika Kadecika (perfect stan :( ) to zrobiłem nim ok 2000 km i jedynie rozkręcałem cokolwiek gdy chciałem świece wytrzeć bo ją zalało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi