Alex_kr Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 chetnie bym dolaczyl ale prawdopodobnie wyjezdzam szybciej i smigam na Lipno trasa nr 10.. zbieramy grupe: lipno, plock i dopiero wloclawek. moze we wloclawku sobie pomachamy :icon_twisted: Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 ok trudnoto do pomachania we wloclawku :icon_twisted: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Witam!no to Panowie miłej zabawyale mi gul podskoczył jak się tu umawiacie a ja gnije przy książkach ale już nie długo za dni pare wezme motor swój .......... :) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Łukasz ja swoje tez wygnilem przy ksiazkachteraz kolej na ciebie :) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 I tylko ja wybieram sie z Włocławka do Turku czy jest jeszcze ktos chetny bo jesli tak to trzeba ustalic o ktorej wyjazd? Lukasz a ty zakuwaj na ten egzamin. A pogoda kusi do jazdy :banghead: Jak zdasz czekam na smsa z wynikiem i godzina spodkania na opicie :buttrock: Oczywiscie zartowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Danny,a moze dolaczysz do nas w lipnie...spotkanie o 11.oo vis'vis kina Nawojka..Alex B@rtek,Wszelkie znaki na ziemi i niebie mowia, ze bedziemy w koscielcu ok. godz. 13.oo-13.30 moze sie to zmienic po trasie..jakby co bede dzwonic. patrzylem na GPmape i po zjezdzie na droge 470 jest knajpa "pod dylizansem" tam mozemy sie umowic..Co Ty na to ?Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 B@rtek,Wszelkie znaki na ziemi i niebie mowia, ze bedziemy w koscielcu ok. godz. 13.oo-13.30 moze sie to zmienic po trasie..jakby co bede dzwonic. patrzylem na GPmape i po zjezdzie na droge 470 jest knajpa "pod dylizansem" tam mozemy sie umowic..Co Ty na to ?AlexAlex, a nie wybieracie się do Władysławowa na mszę?Ok możemy to możemy się spotkać pod tą knajpą :banghead: Telefony mamy, więc jak coś to będziemy w kontakcie... Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Wybieramy sie... ale nie wiem czy damy rade...za duzo mamy przystankow po drodze...towarzystwo bedzie sie zbierac - wiadomo jak to jest ten siusiu, ten musi tankowac a czas leci i pozniej wstyd. Jakbysmy sie nie spotkali w koscielcu jezdze czerwona "biedrona" nr rej. CT 1543 Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Wybieramy sie... ale nie wiem czy damy rade...za duzo mamy przystankow po drodze...towarzystwo bedzie sie zbierac - wiadomo jak to jest ten siusiu, ten musi tankowac a czas leci i pozniej wstyd. Jakbysmy sie nie spotkali w koscielcu jezdze czerwona "biedrona" nr rej. CT 1543 Pozdrawiam,AlexU mnie też problemy są, bo nie możemy się zgadać z grupą :biggrin: 2 kończy pracę o 14, a reszta chce znowu jechać wcześniej, żeby zdążyć na mszę :biggrin: Będę wiedział wieczorem co i jak :biggrin: Ja jeżdzę takim szarym fazerem nr rej. PN 0355 Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Danny,albo jeszcze innaczej moge przyjechac do Ciebie do Wloclawka a na jedenasta dojedziemy do Lipna.. przejade kolo swojego dawnego domu...kiedys mieszalem w Sz.Gornym.. Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Alex dzieki za propozycje przyjazdu po mnie do Włocławka ale dzisiaj moja zonke cos pobolewa brzuszek wiec pewnie juto zostane z nia w domku ale jakby co to bede dzwonil i moze spodkamy sie juz w Turku. Jeszcze raz dzieki za propozycje ale co zrobic sila wyzsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Nie ma sprawy..Czekaj na Juniora a moze to wlasnie bedzie jutro..:) Powodzenia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Witam Panowie!to co pozostaje mi tylko życzyć wam dobrej zabawy na zlociku!Alex zdasz relacje później co mnie omineło a Ty Daniel siedz przy żonce lepiej dziś może Cie potrzebować a na zloty to zdążysz jeszcze pojeździć i za jakiś czas nawet we trójke :flesje: musisz od małego dzieciaka urabiać żeby się wdał w tatusia :icon_question: a ja chłopaki od 5 rano dziś zakuwam jeszcze - nie ma lekko nie ma :D POzdrawiam i dozobaczenia :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Dzieki wszystkim za wsparcie.Tak chciałem pojechac z wami,spodkac sie pogadac ale jednak musze zostac w domku. Treaz dla mnie jawazniejszy jest dziecko wiec wybaczcie jeszcze raz. Na pewno osoby ktore maja juz potomkow mnie zrozumieja.Jeszcze raz dzieki chlopaki za wsparcie. Mam nadzieje ze jak nie w tym sezonie to juz w nastemnym wszystko sobie odbije zwami.Tak wogole to ciesze sie ze tworzy sie grupa zwartych ludzi z ktorymi mozna pogadac a takze wybrać sie gdzies zawsze razem. My motocyklisci to jedna rodzina i musimy sie trzymac razem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Witam,Juz jestem w domu...Bylo swietnie.. Bylem na paru zlotach ale organizacja tego na 5 z PLUSEM...udalo im sie ! Towarzystwo, atrakcje, obstawa wszystko na miejscu..bylo 240 motorkow.Jak uda mi sie od Raymunda wyciagnac zdjecia - zamieszcze :icon_question:Mam nadzieje, Danny, ze z malenstwem i zona wszystko OK! Iqner i z Twoim egzaminem.. :lapad::):) Pozdrowienia,Alex Danny a zlotow bedzie jeszcze od groma...pewnie na ktorys kolejny pojedziesz z podrosnietym juz maluchem ;) Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi