MariuszJ Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 hmm ja za tydz raczej zalicze Łask i goscine u jana kalina :) :( ale wam zycze udanej zabawy pozdr 3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Dzisiaj w pracy slyszałem ze podobno ma byc jakis zlocik czy spodkanie motocyklistow 2 Czerwca w Brzesciu Kujawskim moze cos slyszelisie na ten temat?A ja dzisiaj obnirzylem swojego Intrudera o jakies 4 centymetry i od razu wyglada lepiej bo nie ma juz takiej wielkiej przerwy miedzy blotnikiem a tylnim kolem.Przerwa zostala minimalna :flesje: i prowadzenie sie poprawilo a takze troche sie utwardzilo zawieszenie.Tak sie troche pochwaliłem a co mi tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) Witam! nie słyszałem nic Daniel o tym spotkaniu w Brześciu ale trzeba rozwinąć ten temat-jeśli to prawda to czemu nie :notworthy: ??? to mówisz że dalej robisz customa z moto- i za to Ci gratulacje :flesje: bo masz sie czym chwalić a ja nie omieszkam obejrzeć to na żywo Dzisiaj tak spontanicznie pokręciłem się po mieście trochę- właśnie wróciłempogoda wyśmienita Pozdrawiam Edytowane 21 Maja 2007 przez igner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Witam,Do Brzescia chetnie dolacze w koncu to nasz fyrtel...pod nosem zal nie skorzystac..Pozdrawiam,Alexp.s. a propos turka ok. 10.oo trzebaby chyba sie zbierac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Łukasz a ty w sobote co robisz??do Janka sie nie wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 p.s. a propos turka ok. 10.oo trzebaby chyba sie zbierac..Alex i jak już wiecie czy jedziecie przez Konin czy przez Kościelec czy przez Koło? :flesje: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Bartek,Jeszcze nie ustalalismy, czesc grupy sie wykrusza - jada w inne strony..wszystko jest do dogadania na 80% bedziemy leciec przez Koscielec..a wczesniej Kolo. Pozdrowienia,Alex Panowie jak z Wloclawkiem ? Kto jedzie na Brudzew ? Proponuje zbiorke o 10.oo - moze Guliwer ?Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Witam! Mariusz ja w sobote mam obrone pracy inżynierskiej jak nie pamietasz :crossy: wiec ja w sobote będę się pocił z nerwów ale jak już zdam to :clap: :biggrin: :biggrin: wytrzezwieje i :biggrin: :buttrock: całe wakacje :notworthy: także ja Panowie nie dam rady w soboteAlex nie wiem jak inni z Włocławka- niech zajrzą i się zdeklarują sami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 OKi,czekam na deklaracje reszty.. Pozdrawiam,Alexp.s. jakby co smigam sam i moge sie umawiac Bartek gdziekolwiek..byle dojechac do Turku..i Brudzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Łukasz pamietam, ze w sobote ale nie pamietam w ktora bo :D ;) :banghead: :) :cool: ok do nastepnego razu :crossy: :banghead: pozdr 3m i powodzenia :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Lukasz powodzenia w sobote bede trzymal kciuki i oczywiscie po zdanym egazminie trzeba bedzie to opic.Alex na dzisiejszy dzien jade do Turku, ale jak wiesz moja żonka jest juz w 36 tygodniu ciazy i jutro mamy wizyte u lekarza. Jesli wszystko bedzie ok to jade ale jesli nie to bede musial zostac w domu i zajc sie żona wiec wszystko sie roztrzygnie na dniach. Jesli chcesz to mozesz sie umowic z kim innym a ja do was dolacze w Turku albo gdzies na trasie.Sory za klopoty ale co zrobic dziecko jest teraz najwazniejsze. Odbije sobie wszystko w nastemnym sezonie a moze jeszcze w tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Danny,Spoko maluch najwazniejszy...(za becikowe bedziesz mial na paliwo :D) - jesli bedzie trzeba pojedziemy pod szpital na Wienieckiej i zaspiewamy malutkiej/emu cos motocyklowego - hahaaa...Trzymam kciuki za szczesliwe narodziny - a jesli dolaczysz bedzie milo.Ja bym zostal przy zonce.. Pozdrowienia,Alex Iqner,Powodzenia (tylko nie dziekuj) bedzie co opijac :D) Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Jestem juz po wizycie z małonka u lekarza wszystko w porzadku wiec jak mi nic nie wypadnie naglego to jade. Alex macie juz moze spredzyzowana trase bo nie wiem jak jedziesz i gdzie bedzie mozna wrazie cie spodkac na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Danny,Nie namawiam na wyjazd wiem jak czeka sie na dzidziusia (mam dwie sztuki :icon_twisted:)...ale jesli jestes zdecydowany to plan w skrocie jest taki:trasa od rana:1.Torun samotnie.2. Lipno dolacza RychuBMW byc moze jeszcze ktos.3. Plock dolacza Magda - corka Ryska byc moze z kolega oraz Waclaw z Sulejowka.4. Wloclawek - Rychu zapowiedzial dolaczenie 2 motorkow z Wloclawka.5. Koscielec dolacza kolega z Konina Bartek (jestesmy na telefon).6. Chyba juz dalej Turek - dolacza Raymund60.7. Wszyscy w razem na Wladyslawow - msza swieta (!) zeby nie bylo w intencji udanych plonow.8. Brudzew...9. czas wolny 10. Powroty (wracam na nocke do domu) - czyli dla mnie Torun. Godzina rannego startu jeszcze w trakcie ustalania..proponuje zdzwonienie sie w piatek (moj numer w profilu)badz gg moj gg: 234064 jestem na niewidocznym..pisz jak bede w sieci odpowiem.. Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Alex ja o 11 bede lecial przez toryn na lodzwiecjak bedziesz wyjezdzal o 11 to mozemy razem smignac do wloclawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi