igner Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Witam!Alex coś Ci sie pomyliło zlot dopiero będzie teraz w ten weekend a nie we wcześniejszy :) także może jednak pojedzesz też? Ja Panowie też chcę się przejechać ale mam pewne pytanie - trzeba dużo wcześniej rezerwować domki?czy można później- powiedzmy koło czwartku-piątku bo czekam na termin obrony pracy inżynierskiej i siedzę jak na szpilkach bo może być w każdej chwili - m.in. w sobote i nie jestem poprostu pewny na 100% czy dam rade ale chęci są- a to podstawa!czekam na odp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 http://owzacisze.webpark.pl/igner najlepiej zadzwon i sie zapytajtylko tam wymagaja przedplaty ale zawsze mozesz pod namiocik :) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Lukasz wrazie co to mozemy jechac w sobote i w sobote wieczorem wrocic bo ja nie wiem czy bede zostawal na noc ale wrazie jak by co to chyba zawsze znajdzie sie jedna prycza a jak nie to kawalek miejsc na podłodze. :( No dzisiaj wspanialy dzien byl na smiganie. Zaliczona trasa chociasz do pracy i spowrotem bo czas nie pozwolił na wiecej kilometrow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 taa poprzestawialo mi sie.. Plock jest 19tego...niestety beze mnie :icon_rolleyes:Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Witam!no chyba jeśli zostane na noc to pewnie taki spontan!Daniel jak coś to może być jak piszesz-czyli powrót w sobote!jeszcze sie zobaczy!ale najgorsze jest to że teraz patrze-a pogoda sie psuje na weekend :icon_rolleyes: pogoda dziś dopisywała i ja też dziś trochę pośmigałem w koło komina Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 spoko zamowilem dwa domkiweic nwet na podlodze ale miejsce sie znajdzie Lukasz jak znam zycie na pewno sam nie przyjedziesz ;) ale znajdzie sie miejsce dla dwoch :cool: rozmawialem ze Zbyszkiem o 12 w sobote przy jakims barze guliwer cz cos tam :icon_eek: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Witam!a widzisz Mariusz zaskocze Cię- będę sam :icon_eek: bo mój plecaczek ma szkołe w weekend i nie da rady chociaż bardzo by chciała pilnować mnie :biggrin: spoko co do Guliwera to czytałem już o 12 będę w soboteno i Daniel mam nadzieje że też?tylko teraz zamówić jakiegoś szamana trzeba żeby pogode na weekend zrobił ładną Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 uuu a to odmiana, a wiesz juz ze bedziesz na pewnocos tam z obrona pracy miales, jake bym sie spoznial w soboteto poczekajcie na mnie, ja tym razem plecak zabieramwiec.... :( ....moga byc opoznienia aa no i pogode juz zamowilemwiec spoko :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Witam,Wlasnie sie zorientowalem, ze 26.05 jest zlot we Wladsylawowie kolo Turka i Grudziadz...i mam zagwostke...im blizej tej soboty wiecej sie wyjasni...Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Alex Chyba z ta miejscowoscia to cos nie tak Władysławowo jest nad Morzem a gdzie Turek i do tego Grudziac cos nie tak.Ladna zagadka.Lukasz i juz cos wiesz czy jedziesz na noc czy tylko na sobote? Juz wszystko wiem i mi sie wyjasnilo gdzie ten zlot nawet nie wiedziałem ze tyle jest w Polsce takich samych miasteczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Danny,Wladyslawow nie Wladyslawowo :icon_question: i nie kolo Grudziadza tylko Turka :icon_question:a teraz to juz sam nie wiem gdzie trafie 26ego...chyba zrobie sobie niespodzianke, a moze i tu i tu ??kto to wie... Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 To jak dla mnie to jeszcze lepiej ze ta Wladyslawow kolo Torku bo to nasze rejony.Władysławowo znam jak wlasne miasto bo jezdzie tam na wakacje od 20 juz lat co roku wiec czuje sie jak u siebie w Władysławowie. No trzeba bedzie sie teraz powaznie zastanowic i moze tez sie wybrac 26 Turku.Jest ktos chetny na spodkanie 26? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Witam,za tym linkiem jest plakat o imprezie w okolicy Turku http://www.raymund60.motur.pl/articles.php?cat_id=8to strona znakomitego motórzysty :eek: , mojego przyjaciela z wojska...polecam.Pozdrowienia,Alexp.s. wszystko mozna obgadac w przyszlym tygodniu...ja juz mam zabukowana sobote na jezdzenie - nie ma zmiluj.. Witam,Powoli czas zbierac ekipe do Wladyslawowa-Brudzewa...kto sie pisze na maly wypad (1-no dniowy), mozna pozniej zaliczyc Grudziadz czemu nie (!). Jesli ktos chetny to piszcie - sa pytania jak jedziemy i czy nie moga dolaczyc inni..Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 A ja Raymunda tez znam nalezelismy razem do tego samego klubu wiec z mila checia takze go odwiedze bo dawno sie z nim nie widzialem :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Witam,no to bedzie przyjemne z pozytecznym...starych kompanow trzeba odwiedziac, nie ma co.. :DAlex p.s. umowimy sie konkretniej w przyszlym tygodniu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi