danny Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 To milo ze udała wam sie wyprawa mam nadzieje ze juz moze w przyszlym tygodniu mi sie uda do was dolaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 no jeśli w przyszłą niedziele też jeździcie to żeby się waliło paliło to i tak jadę!fajna wycieczka i w końcu taka dłuższa że chociaż moto rozgrzaliście. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Pogoda wspaniała, żałuję że nie pojechałem ze wszystkimi do Ciechocinka. Może w przyszłym tygodniu?A jak z Kletnem zapisujemy się?Szkoda że termin Kletna pokrywa się z wyjazdem na Jasnę Górę..Ja raczej decyduję się na Częstochowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 no to stało się to co stać się nie miało :icon_twisted: będę miał tylko możliwość jazdy z wami w weekendy CO DWA TYGODNIE-w nowym semestrze mam zajęcia w sobotę i w niedzielę :icon_twisted: idę się chyba upić ze smutku :icon_mrgreen: zachciało się szkoły :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Szkoda że termin Kletna pokrywa się z wyjazdem na Jasnę Górę..Ja raczej decyduję się na Częstochowęto nie problembo jest ekipa kletniakow co chca w niedziele rano do czestochowy pojechacwiec zaliczysz jedno i drugie będę miał tylko możliwość jazdy z wami w weekendy CO DWA TYGODNIE-Łukasz na pewno jeszcze zlocik zaliczymy nie jeden :icon_biggrin: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Łukasz nie pekaj szkola najwazniejsza ja tez bym jeszcze chcial pochodzic ale pewno nigdzie by mnie nie chcieli wiec musze tyrac. Ucz sie tylko dobrze !!! na 2oo jeszcze sie najezdzimy przeciez napalency jestesmy. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powell Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) to nie problembo jest ekipa kletniakow co chca w niedziele rano do czestochowy pojechacwiec zaliczysz jedno i drugie Hmmm, szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie jak to ma wyglądać. Z Kletna do Częstochowy jest 300km. Według Otwarcie Sezonu Jasna Góra msza ma zacząć się o 10:00 (zakładam, że ci co chcą jechać, chcą być na mszy). Wychodzi mi, że żeby nie lecieć na złamanie karku i dojechać bezpiecznie, ekipa musiałaby wyruszyć trochę po godzinie 5 rano. Biorąc pod uwagę zmęczenie po zabawie, promile we krwi i zamknięte na noc motocykle będzie to trudne i chyba niezbyt rozsądne. Ale może się nie znam....W każdym razie Woy, zapraszamy do Kletna :) Pozdrówka dla śmigających i tych, którzy jeszcze nie zaczęli. P.S.W sumie zabawa zacznie się już w piątek wieczorem, więc ci co chcą jechać do Częstochowy mogą w sobotę dać na luz. Jak ktoś chce, to pewnie da radę ;) Edytowane 29 Lutego 2008 przez powell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Woy wlasnie a na kletno sie zapisales??ja planuje juz w czwartek pojechac i jak wariat tez bedzie w czwartek lecial to przez wloclawek smigam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodek Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Pogoda wspaniała, żałuję że nie pojechałem ze wszystkimi do Ciechocinka. Może w przyszłym tygodniu?A jak z Kletnem zapisujemy się? ZIGI obowiązkowo do Kletna :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 czwartek, czwartek ja tez tak planuje Mario a ty na Jasną też starujesz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 a o tym powiem w sobote w kletnie :wink: ale..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajsik Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Witam Wszystkich Formuowiczów! Jestem nowy na tym forum i chciałbym się wkręcić w jakieś lokalne motocyklowe towarzystwo. Od czerwca 2007 posiadam Hondę CB 500S i jak do tej pory podróżowałem samotnie, ale chciałbym to zmienić. Wybieram się na zlocik na Jasnej Górze i mam nadzieję, że zbierze się nas spora grupa :-) Mam nadzieję dołączyć do Was przy najbliższym spotkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Cześć Kolego Witamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1300 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Witam ja tez sie wybieram do Czestochowy razem z koleszka czyli juz beda 2 motory ;). Im wiecej tym lepiej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Cześć Krzysiek- w końcu się ujawniłeś na forum co do Czestochowy to wiem że kilka osób się wybieraa jeśli chodzi o spotkanie to będzie nie jedno-no właśnie jak tam w niedziele?Remo będzie znowu 20stopni ;) ?może małe spotkanko?? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi