Alex_kr Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Witam,no i tu mnie masz dla mnie piwko odpada...musze jeszcze pozniej do domu wrocic.. a na kebaba musze zajrzec, moze nastapnym razem.Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Czy ten deszcz w konicu przestanie padać bo nawet nie ma kiedy troche posmigać. :rolleyes: A co tyczy sie kebaba to Alex zapraszam tylko daj wcześniej znac to z mila chęcią sie spotkam na male żarełko. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Danny, no nie mow, ze nie smigasz... co tam deszczyk nie rozpuscisz sie...wczoraj byla mala rundka, dzisiaj tez sciagnalem kumpla na yamaszce i na bielany - sa juwenalia... do niedzieli :notworthy:Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Zgadzam sie z Tobą w zupełności ze mały deszczyk nie przeszkadza, ale jednak owiele milej sie jeździ jak nie pada. Jak wiesz nie mam z przodu błotnika wiec w deszczu za wesoło nie jest ale czego sie nie robi dla PASJI. A u nas znowu można powiedzieć że leje co za pogoda. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Witam,Pogoda faktycznie nieciekawa... ale i tak udalo mi sie dzisiaj przeleciec na Bydgoszcz- fordon a w druga strone na solec - bylo milo i udalo sie zdarzyc przed cholerna wichura :)Alexp.s. macie u siebie kogos kto potrafi synchronizowac gazniki w Virago ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Witam Panowie!co do pogody to szkoda gadać no ale Ty Alex nie masz co narzekać- pożądna szyba i owiewki, nawiewy i podgrzewane manetki ogólnie full wypas to tylko jeździć nawet cały rok ja wczoraj zamówiłem szybke do moto link także i mi niedługo mniej bedą straszne wszelkie deszcze, wichury i inne kataklizmy :buttrock: co do kebaba z popitką :clap: to w tym tyg. nie dam rady ale w przyszłym czemu nieno i mam nadzieje że i na moto się spotkamy w przyszłym tyg. a co do spotkania to szykuje się zlot forumowy na następny weekend(19-20 maja) może jesteście zainteresowani?bo ja zaczynam intensywniej o nim myśleć i jeśli czas pozwoli to może może chociaż na jeden dzień bym wyskoczył- w końcu to niedaleko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Witam,Iqner, nie narzekam wszystkie owiewki i szyba sie przydaja.. Twoj zakup napewno bedzie udany - jechalem jakis czas temu maaszyna kolegi ma nake'da i powyzej 120 to tragedia..napewno te dodatki sie przydaja szczegolnie w taka pogode.. nie martwcie sie od przyszlego tygodnia idzie lato, w poniedzialek ma byc ok. 28 stopni. Nastepny weekend niestety u mnie opada - sezon komunijny..ale weekendu z 26 nie odpuszcze. cos sie bedzie dzialo w Grudziadzu ? Wybieracie sie ???Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 igner lecisz 19-20 maja na koszelowke kolo plocka??moze zbyszek tez pojedzie, cos sie nie odzywa pewnie w trasie... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r+z Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 A pewnie że w trasie, no ale teraz przeczytałem wszystkie zaległości i odpisuje.Na tą Koszelówke oczywiście się pisze. Trzeba powiadomić Mariana, mojego druha z Ostródy.Gabi na niebieskiej suzi też jedzie i pewnie wyciągnie Kube.No i pewnie znów zarezerwujemy jeszcze jeden domek żeby Marian miał wybór he he. Zabiore płytki ze zdięciami z Ostródy dla mmm757 i Janka. Na Forum nie moge wrzucić niestety nie przy moim kompie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 :icon_rolleyes: :) :bigrazz: i znowu Marian walnie sie na moje kojo :smile: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Zazdroszcze wypadu w okolice Plocka... niestety maraton konumijny trwa..Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Alex nastepnym razemja za dwa lata pewnie tez nie pojade w tym okresiesyn tez bedzie mial komunie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Ja wlasnie jestem na etapie przekonywania żonki ale raczej tez sie pisze na wypad do Płocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 no tak to jest trzeba swoje "odbebnic"..ja mam juz dwie komunie za soba :) teraz Wasza kolej :icon_razz:)) Pozdrowienia,Alexp.s. jak bylo w Plocku ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 we wloclawku bede kolo 12u zbyszka pod blokiem ale mam nadzieje ze ktos z was zna trase do plocka i dalej do koszelowkiw koncu to wasz teren :biggrin: :banghead: :crossy: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi