danny Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Ja mam cała niedziele wolna ale jak mi się uda do 16 wrócić w sobotę z Torunia to tez do was dołączę. W razie co mam do was tel. wiec będę dzwonił i was szukał w sobotę.Z drugiej strony sezon się dopiero rozpoczyna :icon_twisted: wiec będzie na pewno nie jedna jeszcze okazja się spotkać i pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r+z Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Więc w sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Witam!tak sobota o 16 koło Guliwera-kto jak może reszta w kontakcie tel. i dojedzie poźniej przybywajcie :) !!!!!!!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Witam,Nareszcie spokojnie moge usiasc przy biurku...mozecie nie wierzyc, ale dopiero teraz na dobre jestem w domu..Milo bylo sie z Wami spotkac, polansowac po pl. Wolnosci no i kawka 1sza klasa...trzeba to powtorzyc. szkoda, ze nie dolacze do Was jutro. Ale co sie odwlecze to nie uciecze..1sze lody przelamane.Pozdrowienia,Alexp.s. o 18.40 bylem w toruniu..mam nadzieje, ze nie nadzieliscie sie na niebieskich kolegow.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Witam!no Ciebie też było miło poznaćmy dotarliśmy wszyscy spokojnieprzy wjeździe do Włocławka niebiescy mieli juz kogoś także nam się upiekło :) Jutro ponowne spotkanie 15:30 koło GuliweraMa być trochę ludzi a mnie chyba jutro też nie będzie :rolleyes: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 W końcu ruszyło forum wiec będziemy mogli znowu ustalić miejsce i czas naszych spotkań. :buttrock: A już myślałem ze sie nie podniesie nasze forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Witam :notworthy:Nareszcie ! Jak mija dlugi weekend ? trzebaby chyba troche pojezdzic...Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 I cały dzien dzisiaj pada szkoda bo to ostatni dzien dlugiego weekendu i mozna bylo by posmigac a ty klapa.A tak w ogole potrzebowałbym narzynki M11 x1,25 jesli ktos by mial z checia bym porzyczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r+z Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Witam kolegów.Opona założona i zlot w Ostródzie zaliczony.Marian ma fotki na swoim aparacie. Jak mi się uda to zamieszczę swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 No czekam na zdjecia z miła checia zobacze i wysłucham relacji z wyprawy?A no wlasnie ma ktos juz zdjecia z wyprawy do Bydgoszczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r+z Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 (edytowane) Z Bydgoszczy sporo zdięć zamieścił Paweł na www.virago.fora.pl/index.php Edytowane 6 Maja 2007 przez r+z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Witam,Z Bydgoszczy ogladalem :) niestety nie udalo mi sie zarejestrowac na forum Virago i podziekowac za wspolnego 1eszgo maja - niniejszym Dziekuje :icon_razz:dzisiaj pogoda nie najlepsza chociaz jechalem dzis do Lodzi i "nazad" (niestety samochodem) i motorki widzialem :biggrin: ale ciasno bylo jak cholera.Zbyszek a jak w Ostrodzie bylo ? nie zarejestrowalem, ze tam jedziecie..gdybym wiedzial podjechalbym w sobote..bylem w Brodnicy...Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Witam! forum nareszcie działa i nareszcie mamy gdzie plotkowac hehe :) w Bydgoszczy spoko otwarcie-dużo więcej moto niż rok temu tylko pogoda lipna i wszyscy zaraz się pozmywaliPostaram się też później dorzucić linka do fotekJa zostałem w Bydgoszczy na noc i się rozgrzewałem :) a później dojrzewałem jak pomidor nad jeziorkiem i byłem poza zasiegiem do końca tygodnia :) Zbyszek słyszałem że masz podobno jakiś plan żeby w Guliwerze zamonotwać jakąś tablice czy cuś i wrzucać info o jakiś spotkaniach, zlotach itp.- dobry pomysł trzeba go przedyskutować w szerszym gronie Pozdrawiam no i do zobaczenia na :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Witam,Wrocilem po krotkiej nieobecnosci. pogoda nie najlepsza, ale nie wytrzymalem i po 3 dniach wsiadlem na motorek...SUPER, troche mnie zmoczylo ale bylo ok ! Co jest w tym Guliwerze ? przyznajcie sie, ktorego to knajpa ? He ? :banghead:Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Pogoda na razie nie zacheca do jazdy motocyklem.A co tyczy sie Guliwera to knajpa znajduje sie przy trasie i ma duzy parkn a takze serwuje dobre Kebaby :banghead: Tak wogole jesli jest taka pogoda to moze spodkamy sie na piwko bez motocykli co wy na to? :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi