zi.gi (wariat) Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Na ślubie było ze 25 motorków, małe spotkanko. Ze znajomych to był Marian, Kuba, Michał, itd...Małe palonko gumy trochę jazdy na jednym kole i paradka z przejazdami na czerwonych światłach bo oczywiście nikt nie rozbił naszej kolumny, ogólnie wszystko wporzo, bez żadnych strat. Za tydzień w sobotę o 10:00, czekam na chętnych, na wyjazd do Piecyk pod Bydgoszczą. Zbiórka pod Guliwerem. Wiadomość dla Jędruli i Lodka: Guliwer to taka knajpka na trasie wylotowej do Torunia. Usytuowana jest po prawo przy drugiej kładce dla pieszych, na przeciwko "Biedronki", jak nie znajdziecie to dzwoncie do mnie. 3m myślę że do Bydgoszczy powinniśmy dojechać na 12:00. Może spotkamy się na tej stacji paliw "Jeta" co wtedy na zlocie w Bydzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 zbyszek a moze troszeczke dalejpod markietem OBI,polecicie dalej fordonska i do markietu dojedziecie wiec, OBI kolo 12;00?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 o w morde :D :icon_biggrin: :notworthy: :notworthy: ale jazda, dopiero odprawilem bzykaa on przegladal forum u mniei ten post wyzej to oczywiscie ja napisalembo bzyk sie nie wylogowal :notworthy: :icon_eek: wiec czekam pod obi w sobote kolo 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Dobra OBI pasuje. Podjedziemy, zresztą i tak będziemy w kontakcie telefonicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 no to bajerkaa lukasz nie ma zamiaru sie wreszcie zobaczyc??!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Witam!lekki offline z mojej strony był więc przepraszam co do Piecek to ja nie dam radypoprostu nie mam kasy a muszę oszczędzać bo w ostatni tydzień sierpnia jest zlocik na którym już muszę być na 10000% ale przyjade chociaż pod Guliwera i przywitam się z wszystkimi odchodzącymi którzy będą mieć tam zbiórke i chociaż kawałek was odprowadzę i pomacham i będę życzył dobrej zabawy :notworthy: Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 tyle na benzyne i pare browarow bedziesz miala o reszte sie nie martw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 VY i kjujik jak sadze dołączą we Włocławku :icon_twisted: Zatem będzie się dziczeć :icon_mrgreen: PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 postarajcie sie byc na ta 10 we wloclawkui najlepiej przed 12 juz przed OBI w bydzi kolo 12;30 rozpoczynaja cie zajefajne imprezypozniej wycieczki jakies nie mozemy przegapic :icon_mrgreen: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Mariusz :clap: gdzie to jest we Włocławku!!!!!!! :( ja tam z wami się nieumawiałem :) podajcie ulicę :( albo Zigi nieh podrzuci jakiś planik ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 to jest juz na samym wylocie z wloclawkapo prawej stronie jak zobaczysz na parkingu motocykle to znaczy ze to tam wiec jak bedziesz jechal przez ten wloclawek i jechalto sie nie denerwuj- to na samym koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 wiec jak bedziesz jechal przez ten wloclawek i jechalOdchodzi się od ulic we Włocławku :biggrin: :buttrock: :clap: 3m wie jaki mam hardkor z utwardzeniem przodu więc ... mam nadzieje ze przezyje tę trasę.Wielka kupa dla odpowiedzialnych za stan nawierzchni w tym pieknym miescie :wink: :wink: PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 :banghead: :clap: a we wloclawku pare nierownosci jestnie wspomne o dwupasmowej wylotowce :banghead: jeszcze nic nie zrobiles z zawieszeniem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: a we wloclawku pare nierownosci jestnie wspomne o dwupasmowej wylotowce :biggrin: jeszcze nic nie zrobiles z zawieszeniem??Czekam na wydechy, okazyjnie kupiłem blank nowe i jak przyjdą będę grzebać przy tym i owym - tymczasem pełen hardkor :banghead: A za dziury w wylotówce z Włocławka to drogowców za jajca trzaby obwiesić :banghead: :banghead: PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Witam!widzę że włocławski odcinek "1" jest już znany w całej Polscea nie dziwi nie dziwi ale niestety nie ma sie czym chwalić :icon_razz: jak trafić?przejeżdżacie prawie całe miasto-ciągle jadąc prosto ze znakami na Gdańsk i Toruń Bar Guliwer jest po prawej stronie,na wysokości drugiej kłatki nadziemnej i naprzeciwko(lepiej widocznego z daleka) marketu Biedronka będzie widać na parkingu parkujące moto Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi