MariuszJ Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 no tak pewnie tez nie jedzieciemoge miec maly poslizg i byc po 12jak co poczekajcie w toruniu zrobie mala przerwezadzwonie, bedziesz mial orientacje ile jeszcze czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Witam!co tam Panowie slychać?bo u mnie nie ciekawieco prawda byłem tydzień nad jeziorkiem i odpocząłem troszku ale nie mogło być tak piękniewczoraj jechałem puszką matki i zagapiłem się na kawalkade motocyklistów jadących gdzieś na zlot i przy*eb.... w samochód przede mną :icon_exclaim: także wyszły mi moto na zdrowie :icon_biggrin: szkoda gadać ide się :buttrock: a jutro bryka na lawete i do serwisu do Toruniaot tyle miałem wam do powiedzeniaPzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Witam,Przed Wloclawkiem dzisiaj niezle pochulalo...jechalem w strugach deszczu a na ostatniej prostej za Sosenka lezala kupa powalonych drzew nie wiem co to pioruny czy jakas mala trabka...ale przynajmniej motorek umyty :notworthy:) Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 tez wczoraj widzialem te polamane i powykrecane drzewaale moja armaturka to raczej do mycia sie nadaje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Nas też nie oszczędziło my do suszenia a motor do mycia i czyszczenia. Ale było super, do następnego, może w Mrągowie pogoda nas oszczędzi? hi hi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Witam, bo Wy koledzy to na porzadnych chromach, blachach itp...a ja to po swoich plastikach miekka szmatka przejechalem i "nowka nierdzewka" :biggrin: :biggrin: Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 A we Włocławskim areoklubie w sobote maja sie rozpoczac zawody w samolotach sterowanych radiem mozna by jakos skoczyc co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Witam!no Daniel też o tym myślalemto co o której pod Guliwerem jutro? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Witam,oby jutro pogoda byla. Jak spotykacie sie rano to ok. 9tej pomacham Wam z trasy... jade na jure krakowsko-czestochowska... Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Zmiana planow Daniel- dziś nie dam radyniekontrolowana zmiana planow nie zależna ode mnie :crossy: ale jutro czemu nie?pisz jak coś Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Witam,i po weekendzie..bylo milo, a co u Was ? Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Mnie już powoli dobija ta pogoda nawet po objedzie nie można wyskoczyć na chwile jak pozwoli dziecko. :wink: Mam nadzieje ze w sierpniu będzie lepiej. A tak wogole chciałem się zapytać czy w najbliższej przyszłość planujecie może wypad na jakiś zlot bo bym się gdzieś przejechał :bigrazz: jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 u mnie weekend to augustow, gizycko i jeszcze mragowo zaliczonew niedziele z rana tylko popadalo ale pewnie dlategoze mielismy spokojnie zjesc sniadanie :banghead: :icon_razz: pod koniec sierpnia dopiero sie gdzies wybieramteraz troche czasu dla dzieci pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) Witam!no ja Daniel też raczej w sierpniu już gorzej ze zlotami wiem że są Piecki k/ Bydzi 17,18,19 ale nie wiem czy sobie nie odpuszcze tego zlotu-z kasą ciężko coś ostatnio i muszę powoli wybierać co lepsze z dwojga i wybiore chyba Shadowisko BIS koniec sierpnia początek września- z chęcią przejadę się na powtórke z rozrywki bo było super a w ogóle to lipa z tym Choceniem że nie wypalił :icon_eek: znacie może przyczyny? Pzdr. Edytowane 31 Lipca 2007 przez igner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 a ja na piecki chyba wyskoczeale z soboty na niedziele tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi