MariuszJ Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 wiec milej zabawyja dopiero z pracy przyszedlemi nic mi sie juz nie chce :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Witam,Tym razem mnie sie nie udalo dotrzec na Sole...:clap: ale po wczorajszym dniu - dosc cieplym (kto siedzial na motorku to wie) nie mialem juz sily jechac z Wloclawka odjezdzalem ok.20.30.. Pozdrawiam,Alexp.s. mam nadzieje, ze Sola byla udana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Witam!wróciłem już po zlocieZlocik udany choć nie tak jak w tamtym roku-scena zadaleko, słaba muza(przynajmniej w sobote) ale ważne że towarzystwo kolejny raz dopisało to reszta nie ma już tak wielkiego znaczenia wróciłem, przepakowuje się i jade nad jeziorko na tydzień :) -także będę offline słyszałem że podobno ten zlocik w Choceniu będzie w ten weekend ale to więcej informacji niech podaje nabieżąco Daniel :banghead: który jest tam w temacie Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 lukasz nad jeziorko za tydza do strobina nie pojedziesz?? i foty zapodaj z soli pozdr 3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Witam,A kiedy Chocen ???jesli w najblizszy weekend to lipa...dzieci wracaja z wakacji... Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Zlot w Choceniu ma sie odbyc podobno w ostatni weekend Lipca. Jak bede znal wiecej szczegołow to dam znac bo narazie wiem tylko tyle i ze ma trwac trzy dni od piatku do niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 hej panowie w sobote jeste we wloclawku przy tym barze guliwer czy jak mu tambede kolo 12. spotykam sie z wariatem i lecimy na lodz do strobinamoze ma ktos ochote?jak nie na sam zlocik to chociaz moze nas ktos odwiezie np do krosniewiczawsze razniej :buttrock: :smile: pozdr 3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Witam,W sobote bede napewno jechal do Lodzi...ale od rana ok. 9.oo. niestety nie wiem czy motorkiem..wszystko zalezy od drugiej polowki czy uda mi sie ja namowic na jazde na samochod i motocykl..musimy miec puszke bo zawozimy dziecko do babci..wakacje.. jutro, albo w piatek bede widzial napewno.. Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r+z Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Witam, mam pewniacką wiadomość o zlociku w CHOCENIU. Dostałem esa od organizatorów. Zlot odbędzie się w dniach: 27-29.07.2007r. Info na stronce: www.motorzlot.wloclawek.pl Mariusz co do sobotniego wyjazdu z pod Guliwera to potwierdzam obecność. Stawimy się z Renatą przed 12-tą co by Bzyku nie czekał w Krośniewicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Witam,Oj chyba nic z tego na podanej stronie jest informacja, ze zlot w Choceniu ODWOLANY :) szkoda...a co do soboty to chyba jednak motorkiem tylk rano... Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 no szkoda Alex ja po nocce bedei musze chociaz 3 godzinki pospacwiec dopiero kolo 12 bede we wloclawku ale nie ma to, nastepnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r+z Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 W nocy przysłali mi esa że zapraszają na zlot a tu od rana lipa :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Co zrobić tez tak bywa ze cos sie chce zrobić a potem nie wypala. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 wiec jak Zbyszek, mragowo?? :notworthy: danny a ty nie chcesz sie przejechac w sobote chociaz do krosniewic?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Co do Mrągowa to obgadamy jutro. Guliwer 12-sta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi