igner Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Witam!co do Shadowiska to dla chętnych do obejrzeniaWersja audiowizualna od kolegi Czarka Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 no no supernawet kilka znajomych twarzy widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 To imprezka sie udała. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Co u nas tak ostatnio na forum mrawo czyżby pogoda na was tak wpływała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Witam,Melduje, ze Biedrona zarejestrowana..ubezpieczona...gumy wymienione..no wogole Hight live i ogolne szczescie...:icon_mrgreen: Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam!to co Alex do Inowrocławia jedziesz na zlocik??pogoda według prognoz ma się poprawiać i w weekend ma byc już okprzyjedz z chęcią obejrzę Twój nowy nabytek i wypiję jego zdrowie ;) :( Ja z plecaczkiem jade w piątek popołudniu!kto chętny?? a w ogóle to cisza w temacie masakryczna-tylko nas trzech jest z Włocławka lub się z nim utożsamia na forum?? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam,Iqner z checia wielka...plan mam chytry w piatek moja szanowna malzonka ma wychodne...dlatego moja jest sobota (!) i plan wyglada tak, ze nie moge sie powstrzymac i chcialbym zaliczyc Inowroclaw..i Zbiczno w drugiej czesci...nie wiem czy sie uda zobaczymy. Spotkamy sie napewno jesli planujesz byc Na Soli od piatku bede Was szukal.. Jedno moze mnie od tego odwiesc - moje starsze dziecko jest na obozie harcerskim w Gorach Swietokrzyskich jesli Aska (moja zona) sie zdecyduje na maraton na 2oo jedziemy do harcerzy. Ale szanse na to male..Mowiac krotko bede Was wygladal w Inie :) Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 JA tez bym wpadl w sobote do inowroclawiai wracajac chetnie bym zajechal do zbicznaale jeszcze nie wiem jak z pracaw czwartek bedzie wiadomo na 100% pozdr 3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 No to Pany w piatek sie trzeba zaktualizowac i bedzie wiadomo co robimy w sobote... Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Witam,pojawily sie nowe informacje i pomysly...nie wiem czy od rana w sobote nie wybiore sie w pare motorkow na Grunwald - w koncu rocznica...do tego moja druga polowa zapowiedziala sie na ten piknik historyczny nie sposob odmowic malzonce...moze ktos z Was sie zdecyduje ?? w drodze powrotnej planuje wjazd do Zbiczna...:P Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Witam!no trudno szkoda że się nie zobaczymy!ja jade do Inowrocławia jutro po południu o ile pogoda pozwoli Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Witam,Do kiedy jestes na Soli ? Moze uda mi sie podjechac w sobote, ale wieczorkiem...jutro praca :icon_mrgreen: Pozdrawiam,Alex Witam,melduje sie po powrocie z Ina...na Soli bylem Was nie widzialem - moze jutro bede mial wiecej szczescia...? Iqner dzwonielm do Ciebie z 10 razy...:) nie udalo mi sie dodzwonic... Pozdrowienia,Alex jutro startujemy na Grunwald...zbiorka w Brodnicy o 9.30-10.00 na rynku jesli macie ochote dolaczcie... Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Witam!ale wyszła lipa Alex :wink: pisałeś że będziesz w sobotea ja byłem w rozterce pogodowej-dziś jechać czy nie dziśno i zdecydowałem że jedziemy jutro ze znajomymia na domiar złego zapomniałem napisać tego na forum i zapomniałem telefonu także nie miałeś prawa się dodzownić :D -piątek 13-tego chyba wyszedł- dziś miałem wszystko jakoś pod górke sorry że tak wyszło jutro koło 12 będe już w Ino- i jade prosto na parade-później dokuje na polu i balujetakże jak będziesz miał ochote jutro podjechać do wal śmiało-jutro już nie zawiodesorry że tak wyszło :flesje: Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Iqner, no co Ty - nic sie nie stalo zrobilem pare kilmetrow i poznalem kilku nowych ludzi...i o to chodzi :wink: zobacze czy uda mi sie jutro po poludniu dojechac do Was...po Grunwaldzie nie wiem czy dojade :flesje: Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Witam!ja niedługo wyjeżdzam Na Soledozobaczenia na zlocie Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi