igner Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) Witam!co tu dużo pisać- egzamin to formalność ;) a tak poważnie- to ósemka ósemka i ósemka do bóluslalom taki że byś się samochodem zmieścił ;) , górka jak to górka bo na mieście to pryszcz- przejeżdzasz(tak było kiedyś)dwa razy tą samą trase(o której powinien powiedzieć Ci instruktor wczasie kursu jaka to ona będzie)ja zdawałem jeszcze w starym ośrodku na Lisku i wtedy trasa była inna niż teraz w nowym ośrodku więc nie powiem Ci jak teraz ona wygląda także podstawa to ósemka ja jeździłem w niej na dwójce z zamknietym gazem bo tak są obroty ustawione że on sobie aby tylko pyrka i jedzie do przodu powoli i tak też Ci radze(chociaż pewnie to wiesz jak jesteś już po kursie) bo jak będziesz na jedynce i dodawał i ujmował gaz to będzie Ci strasznie szarpał przy dodaniu gazu a co do kładzenia się w zakręty w ósemce na GN 250(bo takim się dalej zdaje o ile się nie myle) to na dużo pozwala bo jest to bardzo lekki motocykl-usiądź jak najbliżej baku, przytul się do niego nogami :biggrin: i do przodu :notworthy: ale zresztą co tu mówić- jak jesteś już po kursie to wszystko już wiesz i egzamin to formalność Edytowane 26 Czerwca 2007 przez igner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Dzięki moc. Mimo wszystko jestem trochę spięty. :icon_exclaim: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Witam!Panowie co taka cisza w okolicach ja jutro wyruszam na Shadowisko - więcej info dla zainteresowanych tutaj ktoś chętny?? a później proponuje zlocik w Inowrocławiu "Na soli" w dniach 13-15 lipca więcej info tutajteż mam zamiar się tam wybrać i czekam na innych chętnych Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Łukasz życzę udanej imprezy i mam nadzieje ze zdasz relacje i może jakieś zdjęcia zapodasz?A ja sobie dzisiaj trochę pośmigałem po mieście :biggrin: i jak ja tęsknie aby się gdzieś wybrać dalej ale na razie nie dam rady mała Łucja nie pozwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Witam,W najblizsza sobote nie dam rady..ale 13-15 na sole chetnie...:biggrin: Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 hmmm 13-15 jest zbiczno przeciez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Trzeba będzie teraz przeprowadzić burzliwa rozumowe z żona może uda się wyskoczyć do Inowrocławia na zlot „Na soli”. Słyszałem także ze ma się odbyć w ostatni weekend lipca znowu zlot w Choceniu. Ma się ze mną skontaktować jedna z osób, która zajmuje się organizacja wiec jak będę już znal jakieś szczegóły dam znać chyba ze wy cos już wiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Witam!dotarłem po Shadowisku cały i skacowany ;) jak nabiore troche sił to zdam relacje z imprezy i może jakieś fotki umieszcze-choć za dużo ich nie było -jakoś człowiek nie miał siły ich robić :wink: a co do Zbiczna Mariusz to pechowo wypada-ale ja niestety wybieram Inowrocław- byłem w tamtym roku-było super fajnie itp. i w tym roku też nie odpuszcze tego zlotu-wpisany był w mój kalendarz dużo wcześniej niż powstał nawet pomysł zlotu w Zbicznie :) a co do Chocenia Daniel to bądź ciągle na nasłuchu co do daty i informuj bo też jestem zainteresowany Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Łukasz tak w ogóle to musimy się jakoś styknać i nagrać płytę bo masz trochę zdjęć które ja tez bym chciał od ciebie. Oczywiście mogę dać ci tez moje uzbierane z tego roku? Co ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 taa juz dzis z wariatem uzgodnilem, ze do inowroclawia wyskoczeale tylko na sobote. poznie do domku i tam :) :) :banghead: oj bedzie sie dzialo :lalag: :banghead: :crossy: :buttrock: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Rozmowy nadal trwają :) i kto wie co z nich wyniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Pogodę mamy przepiękną nawet nie ma, kiedy się wybrać na chwile chociaż aby gdzieś wyskoczyć na moto. Ja już tęsknie za słoneczkiem. A wy jak znoście tą pogodę? Pada i pada i znowu zaczęło, padac. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Witam,wlasnie wrocilem po krotkiej przejazdzce i....wrocilem na kapciu :)((nowy wydatek sie szykuje. szlag by to ! Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Witam!no Daniel ja dziś to samo myślałem że nawet nie ma jak wyskoczyć chociaż na chwilezdjęcia wszystkie z tego sezonu zgram na płytkę i dam Ci przy najbliższej okazjia co robie w taka pogode?praca praca a po pracy siedze w necie czytam jakieś pierdoły i się nudzęmasakra :icon_biggrin: no jutro będzie małe urozmaicenie-czyszczenie moto-to już coś :biggrin: Alex to lekki pech Cie dopadł-mówisz krótka przejażdżka i taki bonusjak pech to pech ale do zlotu w Inowrocławiu napewno coś załatwisz i przyjedziesz prawda? :icon_question: Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Witam,Wszystko zalezy od tego czy dostane opone taka jaka szukam (michelin pilot road 180/55 zr17) i za ile ja bede mogl kupic...to nieprzewidziany wydatek :icon_biggrin:( kicha.. Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi