zi.gi (wariat) Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Witam kolegów, teraz jak widzicie pod swoim nickiem. Ja się często myle z imionami, to niech Wam też się troche miesza. Dany gratulacje Córeczki, spaceruj, spaceruj aby była przyzwyczajona do jazdy.Sory że tak późno ale ja jak zwykle cały tydzień w trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 a faktycznie inny nick ;) teraz do powitalni jeszcze raz musisz isc :buttrock: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Cos ostatnio markotnie u nas w Włocławku nic sie nie dzieje mało motocykli widać a i na forum tez zawile sie nie dzieje. Może jakieś małe spotkanie wieczorkiem na motocyklach co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 danny przepustke dostales :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Witam,bede dzisiaj z wloclawku...niestety samochodem...zabiaram mlodsza latorosl... Pozdrowienia,Alexp.s. jakies zmawianki sa na impreze w sobote na czesci forum z Torunia. U mnie weekend na Kaszubach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Można tak powiedzieć ze przepustka jest na 2-3 godzinki wiec trzeba wykorzystać każda chwile. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 tak takpamietam to ;) sam przezylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Może byśmy się spotkali jakoś bo znalazłem cos takiego wiec można razem jakoś odwiedzić co wy na to czekam na jakieś propozycje bo u mnie teraz trzeba wszystko planować szybciej .http://q4.pl/?id=17&news=113916 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Witam,Impreza moze byc fajna..czytalem jakies ogloszenia, ze np. bedzie mitsubishi..ale niestety musze sie znowu wylgac..jutro jak tylko mi sie uda wylatuje na kaszuby..zlot - czesc ekipy juz baluje - szczesciarze.. Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Cos ostatnio nam wszystkim ciężko jest się spotkać w większym gronie mam nadzieje ze ekipa z Włocławka jakaś w ogóle się stawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Witam Panowie!też myślałem żeby się tam moto przyjechać ale uprzedziłeś mnie Daniel :) ciesze się że możesz sie wyrwać!ja w sobote pracuje ale wstępnie 16:30 koło Guliwera Ci pasuje?wcześniej nie dam rady :icon_eek: czekam na odp. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Dzisiaj ustalę z żona co i jak i dam ci znać Łukasz. Rozmowa pewnie będzie burzliwa. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Byłem zobaczyłem i nic mnie nie urzekło jedynie udało mi się zdarzyć przed dość mocna ulewa wrócić do domu bo zmókłbym co nie miara. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Witam,Medluje sie po Lapinie...bylem dzis we wloclawku...ale tylko przelotem..ale za to na Biedronie II Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 WitamJako całkowity świeżak mam uprzejmą prośbę do szanownych kolegów z Włocławka. Otóż nie dalej jak w czwartek zdaję egzamin na prawo jazdy kategorii A właśnie w naszym mieście. Za wszelkie rady i porady odwdzięczę się w pierwszy weekend za dokumentem w kieszeni :crossy: Z góry dziękuję i pozdrawiamRemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi