igner Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam! właśnie wróciłem z filmu Gang dzikich wieprzy (Wild hogs) i chciałbym wam go polecić wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!fantastyczna komedia w klimatach motocyklowych!naprawde musicie to obejrzeć :bigrazz: po takim filmie to aż chce się wsiąść na motor i pojechać byle gdzie przed siebie :icon_mrgreen: Pzdr. Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez igner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Witam,Film zacny - dawno sie tak nie splakalem ze smiechu w kinie...jeden z lepszych fragmentow filmu to moment kiedy "gang" umawia sie z wlascicielem knajpy motocyklowej (duzy chlop z Orange County Choppers) do .... spa....hahaaaaaa Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 taa niezly, widzialem go juz pare m-cy temu pomyslcie nad pieckami kolo bydziwarto by sobie :icon_rolleyes: chociaz na jedna noc :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Witam!no to dałem ciała :icon_razz: polecam wam film który już dawno widzieliście :icon_mrgreen: ale tak to jest jak się jest "wielkim kinomanem" a co do Piecek to cięzko będzie z kasą Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 wiem wiem kasa :icon_mrgreen: dlatego tylko na jedna noc chcei po za tym to nie daleko wiec chyba damy rade :icon_razz: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Łukasz a co robisz w sobotę ja powinienem mieć trochę wolnego czasu może się gdzieś umówimy i pogadamy a może nawet uda się gdzieś skoczyć choć na chwile co ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 a widzisz Daniel jak się rozumiemiy bez słow- bo otóż to miałem też do Ciebie pisać w tej sprawiejak Ci pasuje w sobote?o 17 jest zakończenie tych mistrzostw na Lotnisku może w końcu tym razem się tam wybierzemy na trochę?pisz jak Ci pasuje Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Mnie już powoli dobija ta pogoda nawet po objedzie nie można wyskoczyć na chwile jak pozwoli dziecko. :icon_mrgreen: Mam nadzieje ze w sierpniu będzie lepiej. A tak wogole chciałem się zapytać czy w najbliższej przyszłość planujecie może wypad na jakiś zlot bo bym się gdzieś przejechał :) jakieś propozycje? Ja się pisze na te Piecyki (tak jak 3m z soboty na niedziele), a pod koniec sierpnia ma być zlot w Kole, się wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 sluchajcie a moze sie do chelmna jutro (sobota) przejedziecie?slub jest i parada bedzie, jak sa chetnito- godz 16 ul dworcowa w chelmnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Witam,niestety ja odpadam...od dzisiejszego popoludnia zaczynam urlop (nareszcie) niestety na 4 kolach... Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 czołem wszystkim !zigi też myślę nad Kołem bo to fajna impreza i miałem na nią jechać w tamtym roku ale nie było z kim,więc może zaatakujemy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 a kidy dokladnie w kole jest impra,nie bedzie klidowac ze spotkaniem u bzyka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 kolizji nie będzie bo Kolo jest w ostatni weekend sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 hmmm, u mnie beda sprawy urlopowe z rodzinkaale zobaczymy moze cos sie zmieni :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Na to Koło wybiera się więcej moto z Włocławka, więc ja atakuję twardo :banghead: Co do ślubów to za tydzień 11.08.2007 o 16:30 ul. Kościuszki Włocławek śiubuje Seba "Ringo",proponuje zorganizować mu parade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi