RudyXJ Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 http://portal.elka.pl/index.php?option=com...15201&Itemid=80 :icon_mrgreen: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpanerq Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 a co jest w tym najlepsze ?? - odpowiedz jest prosta ! Komentarze jeżeli jechał 70km/h (bo tak tam mozna), jezeli się nie wpychał, jeżeli nie szrzował na jednym kółku to owszem - współczuję ale jeżeli zapiep...ł 100km/h, szedł z pełna brawurą to nie wiem jak było. Może kierowca bmw go niezauważył i co? cwaniaczki na 2 kółkach. Szkoda mi sygnalizatora. Swoja drogą kierowcy z rej. PKS jeżdżą fatanie - ci na motorach takze Na pewno motocyklista jechał tak szybko, że kierowca BMW nie miał szans go dostrzec. Jeżdżą jak wariaci. Ledwo zrobi się ciepło to popisówa. Ale też prawdą jest, że większość motocyklistów jeździ jak szaleńcy, narażając nas na niebezpieczeństwo. W tym roku widziałam tylko szalonych motocyklistów. Jeździli bardzo szybko. Wiosna uderzyła im do głow. No i proszę, już pierwszy z nich w coś uderzył. Jak się nie ma osłony, to należy choć trochę myśleć. < ee jaka osłona ? po przeczytaniu paru wyłączyłem a dajcie spokój śmiech na sali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 a co jest w tym najlepsze ?? - odpowiedz jest prosta ! Komentarze jeżeli jechał 70km/h (bo tak tam mozna), jezeli się nie wpychał, jeżeli nie szrzował na jednym kółku to owszem - współczuję ale jeżeli zapiep...ł 100km/h, szedł z pełna brawurą to nie wiem jak było. Może kierowca bmw go niezauważył i co? cwaniaczki na 2 kółkach. Szkoda mi sygnalizatora. Swoja drogą kierowcy z rej. PKS jeżdżą fatanie - ci na motorach takzeNa pewno motocyklista jechał tak szybko, że kierowca BMW nie miał szans go dostrzec. Jeżdżą jak wariaci. Ledwo zrobi się ciepło to popisówa.Ale też prawdą jest, że większość motocyklistów jeździ jak szaleńcy, narażając nas na niebezpieczeństwo. W tym roku widziałam tylko szalonych motocyklistów. Jeździli bardzo szybko. Wiosna uderzyła im do głow. No i proszę, już pierwszy z nich w coś uderzył. Jak się nie ma osłony, to należy choć trochę myśleć. < ee jaka osłona ?po przeczytaniu paru wyłączyłem a dajcie spokój śmiech na saliSorki ale dla mnie to co napisałeś..................... to po prostu pier*********isz bzdury........... jeszcze zapomniałeś dopisać ,że napewno jechał 200 na godzine... jasnowidz nam sie trafił.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Sorki ale dla mnie to co napisałeś..................... to po prostu pier*********isz bzdury........... jeszcze zapomniałeś dopisać ,że napewno jechał 200 na godzine... jasnowidz nam sie trafił.. kolega chyba przytoczył komentarze ponizej artykułu , wiec ni ema sie co spinać nowy011. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Komantarze niektórych.... załosne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heffi Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 przeczytale kilka koentarzy i................... szkoda slowa kolega Szpanerq tylko zacytowal kilka co "ladniejszych" z nich wiec "nowy011" nie spinaj sie tak tylko nastepnym razem zaglebij sie w temat a dopiero pozniej oceniaj a apropos sytuacji - jedno co mi przychodzi do glowyJESZCZE WIEKSZA UWAGA I JESZCZE mNIEJSZE ZAUFANIE DO INNYCH UCZESTNIKOW RUCHU DROGOWEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi