ukasz Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 No więc tak:Chciałbym zaprosić wszystkich - tych których znam osobiście, bądź tylko wirtualnie, bądź też tych których nie miałem jeszcze przyjemności poznać - na imprezę z okazji moich 23. urodzin :) :icon_mrgreen: W najbliższą sobotę, 31. marca w klubie studenckim "Medyk" od godziny 21... generalnie będzie sporo zarezerwowanego miejsca, także nie krępujcie się co do osób towarzyszących czy coś :icon_razz:Jakby ktoś nie kojarzył jak dotrzeć do medyka, to proszę o kontakt, objaśnię najlepiej jak potrafię jak trafić z danej lokalizacji :buttrock:Pozdrawiam i do zobaczenia, mam nadzieję :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekCh Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Lukasz. Zapytam się Agi jak pracuje w weekend i postaramy się wpasc chociaż na 1-2 godz., zeby złożyć Ci życienia - Ty stary pryku :crossy: :bigrazz: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 KrzysiekCh napisał: Lukasz. Zapytam się Agi jak pracuje w weekend i postaramy się wpasc chociaż na 1-2 godz., zeby złożyć Ci życienia - Ty stary pryku :D :( pozdrawiam No super by było, mam nadzieję, że się spotkamy i pogadamy przy browarku :flesje: PS. Być może jestem stary, ale jeszcze nie na tyle, żeby sobie wiek w profilu fałszować :evil: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekCh Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) ukasz napisał: PS. Być może jestem stary, ale jeszcze nie na tyle, żeby sobie wiek w profilu fałszować :biggrin: :crossy: Ale jazda, dopiero teraz zauważyłem, że w polu wiek: 13 lat - hehehZaraz zmieniam :D Że dopiero to po Twojej odpowiedzi zauważyłem ;) .... zmienione :biggrin: Edytowane 29 Marca 2007 przez KrzysiekCh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) Wszystkiego najlepszego :icon_mrgreen: Aa tak btw - w sobotę jest rozpoczęcie sezonu organizowane przez s3m - kibelki wpadac ;) Edytowane 29 Marca 2007 przez Qóba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi