ukasz Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 No więc tak:Chciałbym zaprosić wszystkich - tych których znam osobiście, bądź tylko wirtualnie, bądź też tych których nie miałem jeszcze przyjemności poznać - na imprezę z okazji moich 23. urodzin :) :icon_mrgreen: W najbliższą sobotę, 31. marca w klubie studenckim "Medyk" od godziny 21... generalnie będzie sporo zarezerwowanego miejsca, także nie krępujcie się co do osób towarzyszących czy coś :icon_razz:Jakby ktoś nie kojarzył jak dotrzeć do medyka, to proszę o kontakt, objaśnię najlepiej jak potrafię jak trafić z danej lokalizacji :buttrock:Pozdrawiam i do zobaczenia, mam nadzieję :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekCh Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Lukasz. Zapytam się Agi jak pracuje w weekend i postaramy się wpasc chociaż na 1-2 godz., zeby złożyć Ci życienia - Ty stary pryku :crossy: :bigrazz: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Lukasz. Zapytam się Agi jak pracuje w weekend i postaramy się wpasc chociaż na 1-2 godz., zeby złożyć Ci życienia - Ty stary pryku :D :( pozdrawiam No super by było, mam nadzieję, że się spotkamy i pogadamy przy browarku :flesje: PS. Być może jestem stary, ale jeszcze nie na tyle, żeby sobie wiek w profilu fałszować :evil: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekCh Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) PS. Być może jestem stary, ale jeszcze nie na tyle, żeby sobie wiek w profilu fałszować :biggrin: :crossy: Ale jazda, dopiero teraz zauważyłem, że w polu wiek: 13 lat - hehehZaraz zmieniam :D Że dopiero to po Twojej odpowiedzi zauważyłem ;) .... zmienione :biggrin: Edytowane 29 Marca 2007 przez KrzysiekCh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) Wszystkiego najlepszego :icon_mrgreen: Aa tak btw - w sobotę jest rozpoczęcie sezonu organizowane przez s3m - kibelki wpadac ;) Edytowane 29 Marca 2007 przez Qóba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi