Sikor_ Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Witam. jak w naglowku, wymiarywaga: ok 70kgwzrost: 180cmnumer buta sie liczy czy nie :) poj. 125-250 cm3 mniej wiecej. las, bloto, moze tor Amator w tych sprawach :buttrock: :> koszty na motocykl, hmm.. ok. 5.000-7.000 + odziez (kas i gogle ) juz mam ! pzdr. Strzalek- jakies rady :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Widzę, że posiadasz NSR to polecił bym Ci CRM 125 ze względu na znajomość konstrukcji jeśli chodzi o silnik. No i oczywiście osiągi te same o ile masz NSR 125. Sam jestem posiadaczem CRM i uważam że jak na pierwszy motocykl jest on idealny. Niezbyt mocny, jak dla początkującego to w miarę dobre zawieszenie, skuteczne hamulce, przyjemność z jazdy gwarantowana. Chodziarz jeśli koniecznie chcesz wydać 5-7 koła to mierzył bym w inny model. swoją drogą będę chciał niebawem sprzedać moją CRM pozdr Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 50:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Witam Po 50 cmm endurko 125 bedzie idealnym wyborem. Wybierz coś pomiedzy ts, crm, dt, kmx itp. Jak masz dokupienia coś pod z tych to bierz ten który w najlepszym stanie. Ja jestem za Honda (crm) i Yamaha(dt) ale crm jest moim zdaniem ladniejsza i w koncu honda :buttrock: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 a moze jakiegos czteropaka w 250cc?np Honda XLR 250, XR 250 (ale ciezko znalezc), badz np. KLR 250.moc moze troche mniejsza od 125 2T, ale te moto maja fajny dół, co w enduro czesto sie przydaje Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jogi Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 (edytowane) WitajJa po simsone kupiłem sobie yamahe dt 125. Na prawde wydaje sie bardzo mocna czyli "rączki prostuje". Polecam. Ja kupiłem dt 125/50 1999 za 4500 w dosc dobrym stanie. Za 5-7tys dostaniesz juz ładną DT.Pzdr Edytowane 27 Marca 2007 przez Jogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi