MOC Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Nie dosc ze jezdzacy to i piszacy inaczej :D Napisalbys ze dwa zdania choc zakladajac temat bo trudno sie ludziskom pokapowac w sensie potrzebnych Ci informacji :D Z tego co sie orientuje to Klaudiusz baaaaardzo chcialby sie w tym temacie wypowiedziec.... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Wypowiem sie jak odbiore, może w tym tygodniu..........................ale powoli trace nadzieje bo czekam od końca Lutego :( Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżdżący Inaczej Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Nie dosc ze jezdzacy to i piszacy inaczej :clap: Napisalbys ze dwa zdania choc zakladajac temat bo trudno sie ludziskom pokapowac w sensie potrzebnych Ci informacji :D Z tego co sie orientuje to Klaudiusz baaaaardzo chcialby sie w tym temacie wypowiedziec.... :DNo dobrze. Nie jestem zwolennikiem ścigaczy ani też chopperów. Lubię wygodną pozycję ale również dużą prędkość i niezłego kopa. Stąd zainteresowanie nakedami, ale koniecznie z ochroną od wiatru. Chcę się przesiąść z CBF600 na coś wiekszego. Testowałem CBF 1000 - prowadzi się cudownie, wydaje sie mniejszy i lżejszy od 600 mimo że tak nie jest. Natomiast wygląd nie zachwyca. Nowy Bandit znacznie bardziej mi się podoba a i parametry ma słuszne. Jedynie nie wiem jak na nim się siedzi, jak chodzi skrzynia itp. A może coś innego, np. Tiger 1050? Tylko że już kasa inna, podobnie jest z resztą europejczyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Nie zrozumielismy sie, mowie o tym ze nic nie napisales w zalozonym przez siebie poscie :D odnosnie motocykili, to sproboj przejechac sie V maxem, zobaczysz i poczujesz co to kop... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Co do Banditów to zapraszam do tematu http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=64737 Ja też śmigałem na CBF 600 i wszystko fajnie ale jakoś za mały na mnie był. Myslałem o CBF 1000 ale jakoś nie przekonała mnie, głównie przez tą cholerne boczne plastki - kolana mi sie nie mieściły (wysoki jestem). Myslałem o CBR 1100 XX lub VFR ale cena odstrasza. W końcu zdecydowałem sie na dużego Bandyte. Jutro lub w Piątek odbieram więc dam znać co i jak. Nie ukrywam że głównym kryterium wyboru była cena. :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Nie ukrywam że głównym kryterium wyboru była cena. buttrock.gifGłównym kryterium było to że Bandit to Bandit ...klasyka gatunku ;)No i wszystkie niegrzeczne dziewczyny lubią Bandziorków ;) :D :DJa mam tego naj naj Bandita 1200 S....olejaki rulezPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 No i od miesiąca mam, nawinołem już ponad 3000 km i co moge powiedzieć: JEST KURDE BOSKO 1. SPALANIE - oscyluje w granicach 7 literków w mieście do 5,3 literków w trasie.2. SILNIK - dla mnie niesamowity, ciągnie od dołu jak szalony, czy na 6-tce czy na 3-ce.3. OPONKI - seryjne do wymiany, podobno lepsze od poprzednich ale nie ufam im.4. KOMFORT - pozycja wygodna, ochrona przed wiatrem dostateczna ale chyba szybka wyższa zostanie zakupiona, przebiegi dzienne 500-600 km bez problemu i dupsko nie boli.5. ZAWIESZENIE - tak jak wszyscy twierdzą przód niestety za mięki i czasami dobija.6. HAMULCE - hamulce dobre, ABS dziala bez zarzutu To tyle narazie. Kilka fotek: http://www.bikepics.com/members/klaudiusz76/07gsf1200/ Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi