krystian14l Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Witam mam taki mały problem, poniewaz przedni hamulec mi obciera a jak mocniej nacisne to wogule blokuje koło i trzyma. co zrobić??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Na początek wyciągnij tłoczki z zacisku i je dokladnie wyczyść mozna je poprostu umyć dokładnie albo wypolerować bardzo drobnym papierem ściernym to samo należy zrobic z zaciskiem. Nie zapomnij też o wymianie płynu hamulcowego bo stary może byc już w kiepskim stanie i zawierać zanieczyszczenia przez które szwankował ci hamulec. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 dokladnie to co damiano napisal- mialem to samo w swoim MBXie i przeczyszczenie tloczkow i zacisku pomoglo. papier scierny rzedy 1500-2000 zeby nie bylo zadnych szczelin. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian14l Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) wielkie dzieki. Mam jeszcze jedno pytanie, jak jest pużniej z odpowietrzeniem układu hamulcowego?? podobno jest trudno?? A jeszcze chciałem dodac ze to sie dzieje po ostatniej mojej wywrotce wywaliłem sie (na zakrecie był piasek na asfalcie :icon_mrgreen:) wstałem podniosłem moto i... pozbierałem sie wsiadłem na moto odpaliłem i niemogłem ruszyc 6rpm i powoli sie toszył zsiadłem z moto i zauwarzyłem ze koło jest zablokowane srubokretem rozwarłem klocki i pojechałem do domu uzywajac tylniego hamula SORY ZA OT Edytowane 25 Marca 2007 przez krystian14l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Byc moze "przegielo" Ci kolo wzgledem lag. Jesli zabierzesz sie za ten hamulec to proponowalbym popuscic sruby w polkach i oske i wszystko ustawic tak dla pewnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 więc nie będe zaczynał new tematu tlyko napisze tu , Gdzie kupie Klocki hamulcowe do MBX'a ? Pozdro's :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 więc nie będe zaczynał new tematu tlyko napisze tu , Gdzie kupie Klocki hamulcowe do MBX'a ? Pozdro's :banghead: Chyba najlepiej w jakimś sklepie internatowym larsson lub cos w tym sylu. A najlepiej poszukaj na forum bo tematow ze sklepami bylo sporo... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 więc nie będe zaczynał new tematu tlyko napisze tu , Gdzie kupie Klocki hamulcowe do MBX'a ? Pozdro's :icon_mrgreen: w każdym sklepie motocyklowym, w Łodzi Goldy kosztują 50zł niezależnie od modelu motocykla i sklepu w którym się kupuje Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 enduromaster, mzoesz jasniej przyblizyc mi to co pwoiedziales odnosnie "goldow"? pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 ale podajci emi konkretne namiary np strony internetowe ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 ale podajci emi konkretne namiary np strony internetowe ;] :lapad: 1. Naucz się pisać analfabeto2. Podajcie mi - tak możesz odzywać sie do rodziców :lalag: 3. Google ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) Ja bym proponowal zeby reszta poszla w slady marcpol'a i nie podawala mu linkow, niech chlopak przeszuka archiwum, moze nastepnym razem poradzi sobie bez proszenia Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez rozek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 enduromaster, mzoesz jasniej przyblizyc mi to co pwoiedziales odnosnie "goldow"? pzdr:) chodzi o to że kupowałem goldy w 4 różnych sklepach na terenie Łodzi do różnych motocykli i wszędzie mieli po 50 zł za klocki na 1 zacisk Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi