Nitro Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Gratki Tijo ;) dobry zakup niechaj ci słuzy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 rónierz na gg gratulowałem,ale gratuluje jeszcze raz, nie ma jak to yamaha xDxDxD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Dziękuje wszystkim za gratulacje. W sobote i w niedziele wypróbuje na torze , bede musial sie nauczyc na tym jezdzic bo w zyciu na 4t nie jezdzilem ;D No GRATKI !! Można wiedzieć ile dałeś na PW :D Ja też kupiłem 4T ostatnio i też nigdy w życiu nie smigałem na 4T - hehehe a na tor dopiero za 2 tyg może sie wybiore jak poskładam bryke bo jest w maczku. Pozdro i pokaż jakieś foty lepsze lub filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 (edytowane) Nie no Motor marzenie, Gratki :D ALe Ty masz tych sprzetow w garazu :icon_mrgreen: a u mnie nawet jednego nie ma :flesje: Edytowane 23 Marca 2007 przez michal_dh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 extra :banghead: :icon_mrgreen: tez chce miec tyle motorów :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Gr@tuluje, 4T :) :) rulezzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Fotki z toru jutro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 gratuluje... Piekna Niebieska maszynka :DMasz 15 lat i juz takimi sprzecikami sie wozisz..... zazdroszcze :banghead:ehhh....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Dzisiaj latalem sobie po lesie . Powiem wam ze niezlego to ma buta :buttrock: Niespodziewalem sie ze 250 w 4t moze miec az taka moc ... hehe :flesje: Zobaczymy jak sie spisze na torze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Tylko pozazdrościć. Gratki. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Gratuluje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 (edytowane) no GRATULUJE!! :D :biggrin: Śmigam takim co weekend wiec mniej więcej wiem co ona potrafi.. Ehh potwór :O Qmpel ma ją jeszcze podciągniętą na podzespołąch w silniczQ..przelozylo sie na zwięeekszenie pojemności ]:-> KOpa to ma niesamowitego LOOOL ]:->Uważaj na siebie :crossy: pozdro EDIT: co do wieQ... moj znajomy ma 13 lat i tym niesamiwicie daje! Edytowane 24 Marca 2007 przez ptasiorr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Graty ! Dobre ! bo niebieskie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Gratulowałem na GG , ale pogratuluje jeszcze raz . Niebieskie rządzą! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi