rysiu8 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Jak w temacie potrzebne mi łożyska tylniego koła plus simeringi.Gdzie w trójmiescie moge dostac.-Kulka zaliczona-Sklep w Oliwie koło uniwerku zaliczony-Larsson rownież zaliczony nigdzie nima :notworthy: jedynie serwis Suzuki w Gdyni :buttrock: Może jakieś namiary :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzerzuch Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Spróbuj w Gdyni na ul. Łużyckiej 10 hurtownia REM, tel. sobie wygoogluj zadzwoń i zapytaj. Musisz tylko wiedzieć jakie potrzebujesz i nie daj sobie wcisnąć innych bo o motorach oni tam pojęcia nie mają. Mają łożyska polskie i zagraniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiu8 Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 (edytowane) Dziekowac za pomoc moze tam sie uda cos zakupic w koncu :icon_mrgreen: Byłem dzis w Oliwie ``Motolozyska`` na ulicy wita stwosza i tam je zamówiłem,cena tez niezła za małe łozyska 40 ziko zas za duze 60,simeringi niesty musiałem kupic w Suzuki,70 zeta. Zaliczyłem dzis jeszcze po drodze salon Inter Motors w Gdyni i na Łużyckiej tez nic nieposiadali. Całe szczescie ze pogoda niedopisuje :icon_twisted: Edytowane 23 Marca 2007 przez rysiu8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzerzuch Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 W Oliwie na ul.Wita Stwosza, a właściwie na ul.Kubusia Puchatka równoległej do ul.Wita Stwosza za komplet 3 łożysk Koyo na tył + 1 zimering do swojej maszyny zapłaciłem coś koło 50 zikko tyle ile mniej więcej bym zapłacił za polskie łożyska w Gdyni na Łużyckiej.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiu8 Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Wszystko złozone,łożyska dostałem w Gdańsku -Oliwie ,zas simeringi kupiłem w salonie Suzy w Gdynii.Wkoncu czas na relaks :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi