Dyjas Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Oriana. Wyczysc sobie skrzynke dobiorcza, bo nie mozna do Ciebie nic napisac.Przepraszam wszystkich za off topic! yhgh, że niby 350'tka?! Żadnej specjalnej chłodnicy nie ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) Sorry, mała niekontrolowana powtórka . Proszę to wykasować. Edytowane 26 Marca 2007 przez Oriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) .... ja się niestety muszę pożalić. Po zamontowaniu tuningowego tłoka i zrobieniu szlifu/fa cylindra lato było moją najnieulubieńszą :) porą roku.Minimalnie za ciasno spasowany cylinder, a tłok puchnął już po 15 minutach jazdy ... no, po mieście ze staniem na światłach...strasznie mi to napsuło krwi :( wiem, że innym się to nie zdarzało. Taki pech :) .... to tak a propos grzania i chłodzenia :D A tak przy okazji, jeśli zdarzyło by się wam, mieć "okazję" do zakupu DR'a " bez papierów" z odwróconą zawiechą , dajcie znać ... może to mój. :) Pozdrawiam :wink: Edytowane 26 Marca 2007 przez Oriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Minimalnie za ciasno spasowany cylinder, a tłok puchnął już po 15 minutach jazdy No wiec o czym mowimy ;) Wiesz gdzie lezal problem - napewno nie w konstrukcji DR'y :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Fiu fiu, ale Panowie zboczyli z tematu :icon_razz: A ja już raczej podjąłem decyzję - Dominator :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 ja powiem tylko jedno :) stare to jest dobre wino nie motór :) Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 ja powiem tylko jedno :bigrazz: stare to jest dobre wino nie motór :wink: Wierzę Ci :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi