cenderr Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Witam W jednym miejscu owiewka lekko przetarła mi ramę i chcę to zamalować aby nie korodowała.Szukam jakiegoś miejsca w Warszawie gdzie będę mógł trochę takiego lakieru kupić. Bądź na podstawie kodu, bądź poprzez dobranie. Słyszałem coś o powązkowskiej róg okopowej. Wie ktoś coś? I jeszcze sprawa tego kodu. na podstawie tej stronki: http://www.colorrite.com/CRPLfactoryColors...&imageField.y=8 wyszło że kod to 28V Marble Italian Red 4088. Ktoś to może potwierdzić?Lepiej dobierać na oko czy za pomocą tych kodów? No i gdzie w Warszawie? Byłbym wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Najlepiej za pomocą kodu ale zabrać ze sobą kawałek plastika do porównania bo nie zawsze wszystko sie zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maverik Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Witam W jednym miejscu owiewka lekko przetarła mi ramę i chcę to zamalować aby nie korodowała.Szukam jakiegoś miejsca w Warszawie gdzie będę mógł trochę takiego lakieru kupić. Bądź na podstawie kodu, bądź poprzez dobranie. Słyszałem coś o powązkowskiej róg okopowej. Wie ktoś coś? I jeszcze sprawa tego kodu. na podstawie tej stronki: http://www.colorrite.com/CRPLfactoryColors...&imageField.y=8 wyszło że kod to 28V Marble Italian Red 4088. Ktoś to może potwierdzić?Lepiej dobierać na oko czy za pomocą tych kodów? No i gdzie w Warszawie? Byłbym wdzięczny za pomoc. sam kod to za malo, na podstawie kodu mozesz dobrac baze a potem korygowac za pomoca prob, musisz zabrac ze soba element..p.s. moge dobrac Ci lakier pozdr.Arekwww.adm-motocykle.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi