enduromaster Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 kuba_195 , akurat w moim przypadku kombinacje z gaźnikiem nic nie dały, winą był kranik nieprzystosowany do takich warunków stożek = więcej powietrza > większe podciśnienie w układzie Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 też o tym myślałem, ale wyczyściłem gaźnik wsadziłem zaworek, i się zrobiło tak sucho że nawet do cylindra nie idzie paliwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 zrobiłem to wczoraj, źle był założony zaworek iglicowy ale już ok :) śmigaammm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi