Psh Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 ..pytalem o wklad / zamiennik oryginalu. Znajomy mechanik twierdzi ze przepuszcza mniej powietrza i przez to wzbogaca mieszanke. Skoro tak jest rzeczywiscie to trzeba ja zubozyc przy pomocy srub skladu mieszanki w gaznikach..tylko ze z powyzszych wypowiedzi tu doswiadczonych wynika calkiem co innego. prosze o oswiecenie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 A ja mam pytanko tez co do filtrów powietrza, ale nie sportowych. Mam dwa filtry powietrza do wyboru do FZR - M I W Meiwa i Hiflofiltro http://sklep.larsson.pl/?a=c3&mymoto=98997...a1afc51c7c6ad26 Moze ktos mi wytłumaczyć czemu jest aż tak wielka różnica w cenie :icon_eek: , praktycznie o połowe, bo MIW-Meiwa kosztuje 100 zł, a Hiflofiltro 50 zł. Czy warto jest aż tyle dopłacać i kupić ten droższy czy wystarczy ten tańszy, bo mam mętlik w głowie :cool: . dzieki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psh Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 z tego co sie orientuje to meiwa jest lepiej wykonana niz hiflo, ale jak to sie przeklada na zywotnosc to nie wiem. W skrajnym przypadku zakupu gorszej jakosci meiwy mozesz miec problem ze szczelnym ulozeniem go w airboxie, nawet ostatnio bylo glosno o cbr f4 do ktorej nie chcial pasowac nawet oryginalny filtr. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryb Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 No to widzę że jak zwykle nie ma jednoznaczych-pewnych odpowiedzi na moje dylematy i w takim wypadku chyba zostawie ten co jest K&N i już. pozdroharyb ;) Cytuj www.haryb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi