Rozio Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Mam kilka pytań co do tego motocykla: Czy ciśnienia spręzania 11,3 - 12 atm to dobry wynik ??Kontrolka ciśnienia oleju gaśnie dopiero po ok sekundzie po odpaleniu ciepłego silnika - czy to nornalne ??Ile powinny palić te motocykle ??W jaki sposób były dławione (na rynek niemiecki) ?? - wyglada na to że kupiłem kastrata - nie chce sie rozpędzic powyżej 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Co sie nic nie chcwalisz , żeś KZetę kupił?? To na woodstock w tym roku jawą juz nie lecisz? :crossy: Pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Cisnienie wyglada OK, jaki to model - 2 amory czy centralny ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Jeśli dobrze przeczytałem to kompresja wynosi 130-160psi. Czyli jakoś od 9,5 do 11,5kg/cm. Nie jestem pewien, Adam niech mnie poprawi jakby było źle.Jeśli dobrze przeczytałem to kompresja wynosi 130-160psi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Co sie nic nie chcwalisz , żeś KZetę kupił Kupiłem już na jesieni, ale dopiero teraz do stanu nadającego sie do jazdy doprowadziłem. 2 amory czy centralny Jest to model z 2 amorkami. Dzisiaj sprawdziłem spalanie i jestem nieco zmartwiony - 5l/100 przy prędkościach 80-90 i 6l/100 przy 100-120 to chyba trochu za dużo pomimo że iglice w gaźnikach są na najuboższym położeniu, a poziom paliwa zgodny z serwisówką. Ustaliłem też, że przepustnice (podciśnieniowe) otwierają się tylko w ok 3/4 i opierają sie o dekle membran - czy to własnie jest sposób zdławienia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi