mierzynskim Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Witam! Chciałbym minimalnie pogłośnić moje moto... Bez przesady - nie chcę mieć z tego powodu konfliktów z sąsiadami, ale te oryginalne wydech (jak dla mnie) pozostawiają wiele do życzenia... Niech mi ktoś powie, gdzie mogę znaleźć jakieś "średnie" (w sensie głośności) wydechy, albo co mógłbym zrobić, żeby było głośniej bez kupowania nowych. Z góry dzięki za podpowiedzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 był już temat o wydechu w Virago, ja wyprułem tylnie bebeszki i jest fajnie, mało roboty a efekt spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Po oglądnięciu fotek Twojej Virażki, wydaje mi się, że najprostszym sposobem będzie odcięcie tych cieńszych konców tłumików. U mnie tak zrobił jeden z poprzednich właścicieli, a wygląda to tak: http://www.bikepics.com/pictures/475916/Dźwięk jest naprawdę dobry, nie za głośny i spokojnie można smigać w dalekie trasy bez zmęczenia hałasem :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawasaki454 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Zmiana wydechu łączy się z regulacją gaźników: zmianą składu mieszanki, i regulacją zaworów gdyż najczęściej dochodzi do wypalena gniazd wentyli wydechu. Można też uzyskać efekt większego apetytu na wachę.Pozdrawiam Jurek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzynskim Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Wygląda ładnie, chyba tak zrobię... :biggrin: Ale czy da się zrobić to własnoręcznie (trudne tO?) czy taczej dać komuś, kto się zna? Ach! I jeszcze jedna sprawa: czy to nie wpłynie jakoś niekorzystnie na silnik? (ups! przegapiłem poprzedniego posta..;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witas39 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Witam ,ja mam takie wydechy jak Krasnal i bardzo fajnie pracują.Głośny wydech jest fajny lecz nie na dłuższe trasy -męczy okropnie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi