PIOTROLUS Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Witam wszystkich !!Czy ktoś wie jaka opona wejdzie do ogara ??Od jakiego motoru ?? Posdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2003 sprawdź jaki ma rozmiar i idź do zakładu wulkanizującego opony. Pamiętaj, żę możesz wziąć odrobine szerszą opone (ale nie wiem, czy węższą również :srrow: czy nie będzie się przesuwać na feldze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Jesli mnie moja pamiec nie myli to do ogara przychodzily opony 19 ale na 100% pewny nie jestem. Co do grubosci to ja polecam do tylu 3.0 a do przodu 2.75 - ja tak mam i jest poprostu extra ( a sprawdzilem juz rozne kombinacje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi