Sikor Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Kto jeździ w Dainese Wave Air? Czy ktoś też ma problem, że żółw wyciera mu dziurę w plecach ostrym szwem? Rozmiar mam prawidłowo dobrany, ale jestem prawie że pokaleczony na plecach po 2 dniach jazdy. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Panowie wiecie może czy jest duża różnica w cenach żółwi w MCS a np. allegro?Faktycznie trzeba na żółwia wydać z 5 stów, żeby spełnił swoją role? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Różnica jest na poziomie ok. 40 zł. Dobry żółw to koszt 500-650 zł, więc to znikoma różnica. Miałem Dainese Wave, ale oddałem bo szew na żółwiu robił mi dziurę w plecach podczas jazdy torowej. Teraz mam Knox Aegis za ok. 520 zł i dla mnie bomba. Myślę, że warto wydać taką kasę. Zresztą jak się jeździ ostro i jest ryzyko poważnych obrażeń, to każda złotówka wydana na ochronę własną lub motocykla to dobra inwestycja. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derbixxx Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Różnica jest na poziomie ok. 40 zł. Dobry żółw to koszt 500-650 zł, więc to znikoma różnica. Miałem Dainese Wave, ale oddałem bo szew na żółwiu robił mi dziurę w plecach podczas jazdy torowej. Teraz mam Knox Aegis za ok. 520 zł i dla mnie bomba. Myślę, że warto wydać taką kasę. Zresztą jak się jeździ ostro i jest ryzyko poważnych obrażeń, to każda złotówka wydana na ochronę własną lub motocykla to dobra inwestycja. Zdziwiłem się jak przeczytałem, że Dainese kupiłeś pisząc wcześniej o Knox'ie. Mądrze zrobiłeś, że wymieniłeś na Knox-a! Można dokupić do niego też ochraniacz na klatkę piersiową :-) Tomek, o którym kiedyś wspominaliśmy, ma Knox'a plecy i klatę i zachwala. Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi