KrzysiekCh Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 (edytowane) Witajcie!Długo mnie nie było na forum :icon_mrgreen: , gdyż pracowałem kilkanaście godzin dziennie :icon_twisted: od jakiś 3 latek, niektórzy zresztą wiedzą i rzadko odwiedzałem forum (nawet mi raz konto skasowali :icon_mrgreen: )Nareszcie powoli się to zmienia i mam nadzieję, że na forum znowu bede aktywnie uczestniczył :icon_mrgreen: Zimą zmieniłem sprzęta i jestem zmuszony zmienić oponki, gdyż te które są w Bladym są już mocno zmęczone. Chcę kupić Michelinki Piloty Sporty, lecz zauważyłem, że Michelin produkuje również Pilot Power'y. Jaka jest między nimi różnica?? PozdrawiamKrzysiekGD P.S. Życzę wszystkim udanego i spokojnego sezonu :icon_mrgreen: Edytowane 15 Marca 2007 przez KrzysiekCh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 (wyrazona ponizej opinia nie jest zebrana na podstawie moich doswiadczen a jedynie zasluchanych plot :icon_mrgreen: )roznica jest spora, do swojego sprzeta sie nie zastanawiaj tylko bierz powery (albo diablo corsa ew. supercorsa ale to raczej na bardziej bezdeszczowe dni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 (wyrazona ponizej opinia nie jest zebrana na podstawie moich doswiadczen a jedynie zasluchanych plot :icon_mrgreen: )roznica jest spora, do swojego sprzeta sie nie zastanawiaj tylko bierz powery (albo diablo corsa ew. supercorsa ale to raczej na bardziej bezdeszczowe dni) ja tez jestem za powerami, duzo bardziej daja rade niz sporty tym bardziej na mokrym asfalcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 zdecydowanie Powery mialem w Aprilce i daja rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Mi dane było jeździć na Pilot Sportach i uważam je za dobre opony, aczkolwiek szału nie ma. Z opinii moich klientów wynika że przeskok między PS a PP jest bardzo duzy i większość uważa że są to opony nieporównywalne. Jeśli interesuje Cię kpl. nowych (2006) PP za 1100zł lub PS 950zł - pisz na priv. Pozdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekCh Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Troche poszukalem w necie i poczytalem o tych Power'ach i wybor padl wlasnie na nie :icon_mrgreen:Zamowilem komplecik za 995 zl. Dzieki koledzy rowniez za wypowiedzi. PozdrawiamKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi