DZIADU Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 Swego czasu dosiadałem ETeZetki 251 ujeżdżanej wcześniej przez policję, ale przerobionej z powrotem na wersję cywilną. Musiała chyba być podrasowana, skoro wyciągała wg licznika ponad 140 km/h (Dziadu może potwierdzić). Uważam, że za tamte pieniądze (1650 zł) był to całkiem fajny sprzęt, zwłaszcza że był to mój pierwszy "dorosły" motocykl. Potwierdzam, wg wskazań cyferblatu zabrakło skali, a tak na oko miejsce, w którym znajdowała się wskazówka, można by spokojnie oznaczyć liczbą 150km/h, trzeba było na to chwilkę poczekać ale się opłacało. Prawie 150km/h na MZ 251 daje niezłego kopa adrenaliny :) :D Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon predkosci Opublikowano 24 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2005 jeden sezon z MZ TS 250/1 wystarczyl mi by poznac jej bule i jej zalety jak to w dawnych czasach bylo sportowym wozem byl FIAT 125p ktory wedlug danych producenta osiagal 150km/h wien nawet ZMES 250/2 potem MZ TS 250/1 wystarczyly by scignac takiego goscia zebatka 22 wystrczy by byjnac sprzeta do 150km/h do tego kupic dyszke 150 i masz wyscigowke nawet dzis malo kto podskoczy na przyspieche w tej chwili zalozylem zebate 18 predkosc max to tera 80km/h ale z wozkiem bocznym w zupelnosci wystarczatak zwane wersje wojskowe mialy zebaty 20 by wmiare szybko poruszac sie j na utwardzonej nawierzchni jak i by w blocie nie stanela odrazu a co do panow w niebieskich mundurkach nieumieli jezdzic wtedy i dzis co by im nie dac to niesa wstanie dogonic rowerzysty na polnej drodze taka jest okrutna prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 18 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 no to dogrzebałem ten temat, bo mam zamiar pojechać na początku obejrzeć i dzień później ewentualnie kupić policyjną etz 250 (co prawda wolałbym policyjną 251, ale watpie by to sie nadażyło), co myślicie?? cena była 1100 zł w marcu, ale sie nie sprzedala na aukcji, i teraz prawdopodobnie obniża, dodam że ja mam troche bzika na punkcie takich 'innych' rzeczy wiec nie bede raczej na sile motoru przerabial - a wlasnie jak jest z prawem, wiem ze koguta nie moge miec, a te swiatla z przodu?? co myslicie, w jakim ona moze byc stanie po sluzbie w policji??brać czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroBoy Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Wow jak to prawdziwa MZa polis to bierz gdzieś mam fote takiej postaram się wysłać ;) teraz bardzo żatko spotyka sę oryginalne Mzty polis naprawde warto :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi