RuDeK Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Tlok zapieczony czyli juz szlif trzeba robic. Jak odczekasz do konca aukcji to zdziwisz sie chyba za ile ja sprzedadza. pozatym to przyznam ze Aprilia wizualnie prezentuje sie pieknie, i na tym sie konczy. Czesci trudno dostepne i b. drogie. Kupujac ta marke warto sie nad tym zastanowic. Honda czy Yamaha beda napewno bardziej bezproblemowe :biggrin: Kto Ci naopowiadał takich bajek że części trudno dostępne i bardzo drogie :) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Kto Ci naopowiadał takich bajek że części trudno dostępne i bardzo drogie :) :banghead: Tanie na pewno nie są, a do tego częściej potrzebne niż w przypadku japończyków. Ideałem byby rama włocha + niezawodny i bardzo elastyczny silnik RG. Pozdrawiam PS. Przy korzystaniu z wyszukiwarki warto wpiasać RG80 i RG 80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Kto Ci naopowiadał takich bajek że części trudno dostępne i bardzo drogie :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: a mowisz o nowych czesciach czy tych ze zlomowisk ? :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 nie no wydaje mi sie ze czesci do rs z am6 jest napewno latwiej dostac niz do rg,Ale przeciez mozna tez kupic Np Aprille rs 50 ktora do 100 tez tam dojdzie (transport mam juz zapewniony) i jest 50 podpicuje sie i pujdzie ladnienapewno znajdziesz rs w takim samym stanie jak rg i za taka sama cene... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 WitamPowiedźcie mi jak jest z RG 80 pod względem odgłosu silnika?? Czy one chodzą tak basowo jak jest na youtube pokazane czy raczej słychać ze to komar jedzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Jak to 2T. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 WitamPowiedźcie mi jak jest z RG 80 pod względem odgłosu silnika?? Czy one chodzą tak basowo jak jest na youtube pokazane czy raczej słychać ze to komar jedzie???Komar zmixowany z simsonem. Ale raczej simson. Wiem bo słyszałem na żywo :notworthy: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 ale na tym filmiku dźwiek jest juz lepszy : - czy one mają tak wszystkie?? jak słysze aprilie to nawet 125 chodzi jak komar ale RG chyba ma lepszy dźwięk?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 JAKI ZALOZYSZ TLUMIK TAK BEDZIWE CHODZILja np. smigam na samym dyfuzorze, hehstoisz na swiatlach i odrazu wszyscy RESPECTa na orginalnym nikt nawet uwagi niezwroci:PP PS:napewno niebedzie basowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) A ma ktos moze dojscia do takich zwyklych cennikow motorkow do 80 ccm w Niemczech bo ja juz nie wiem na co mam sie zdecydowacKasy nie ma za duzo tak wlasnie do 1000 zl ;]Pzdr----------Qrde tak patrze i nie patrzylem ze to sa licytacje... :eek:No to tak w koncu ostatnecznie sam motor Suzuki RG 80 po ile mozna kupic w niemczech nie liczas kosztow transportu i rejestracjiIle sam motorek by mnie kosztowal...bedzie dorzszy niz 1200 ?Pzdr :wink: Edytowane 17 Marca 2007 przez Neo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) za 1000 w niemczech znajdziesz, ale nie na ebayu Edytowane 18 Marca 2007 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 No takTam chialem sie zorientowac w cenach ;]A na miejscu zawsze bedzie inaczejPrzez neta takich zakupow to nie ma co robic :wink::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 kupic motorek to niema problemu tylko gorzej go ściągnąć do polski pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Czemu problemy ? chodzi o cene czy o to ze ciezko jest sprowadzic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Witam. To może zakup jakieś 4T 125tki już pięknie brzmią. :crossy: No wiesz, jak w komarku odkręcisz tumik albo zrobisz rzeźnie i kolanko też to jak będziesz jechać to jak najbardziej respekt. Haha ;) pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi