henio Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 wiertarke stołową mam. natomiast takie rzeczy sie toczy i szlifuje. jak wcisniesz magnes?? mlotkiem czy mam kupic prase specjalnie na ta okazje?? natomiast po raz kolejny zapytam jak chcesz wykonac srube?? nie oceniam ciebie bo pojecia nie mam ktos ty jest ale badz tak dobry i nie wypowiadaj sie o moich umiejetnosciach nie majac na ten temat zielonego pojecia. nie ma mozliwosci precyzyjnie wykonac takiej naprawy bez odpowiednich narzedzi. jak masz mocno wyposazony warsztat to moze i to zrobisz ale nie wiertarka stolowa mlotkiem i nazynkami czy gwintownikami. a co do uszczelki to nie wiem jak chcesz powycinac kształty wewnetrzne?? miska ma ze 4mm grubosci a uszczelka ok centymetra. wewnatrz sa okragle elementy tez objete uszczelka? jak to obrysujesz? sory ale nie lubie robót wykonanych metodami "adama słodowego" przy motocyklach. faktycznie "patenty" to polska tradycja z czasow PRL ale na szczescie mnie to juz nie objelo :icon_mrgreen: milego rzezbienia :icon_razz: Ok. Każdy robi jak lubi. Na szczęście ty masz swój motocykl ja swójpozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 dokladnie :) Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi