JACA Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Jezeli nastawimy sie naprawde pesymistycznie to faktycznie modul poszedl w zapomnienie. W Aprilce poszedl mi kiedys modul i zregenerowali mi go w Motoromie w Warszawie, ale oni specjalizuja sie glownie we Wloszczyznie wiec nie wiem czy Twoj zregeneruja... zawsze mozna przedzwonic i popytac. Taka bardziej optymistyczna wersja to ze gdzies Ci mogl kabelek wyskoczyc. Kiedys jadac wyzej wspomniana Aprilka nagle zaczela sie ksztusic, prychac itp. Zajechalem do pobliskiego warsztatu gdzie zdechla w koncu... patrzac pod zbiornik zauwazylem ze jeden kabelek z modulu wylecial... przypialem i po problemie. Rozejrzyj sie po instalacji, moze faktycznie to tylko kabelek wylecial :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 hehe tez wlasnie myslalem ze to moze byc. co prawda juz posprawdzalem ale oddam go jeszcze do elektryka pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi