Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Potrzebuję wymiarów filtra powietrza do mz etz 251. Szczególnie ważna jest dla mnie średnica wewnętrzna, ponieważ próbuję wpasować taki filtr do mojej maszyny. Pomożecie? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Pomożemy!61/130/84 [śr wew/śr zew/szer]Wymiary z 250ki, ale z tego co mnie pamięć nie myli to w 251 jest taki sam.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Ogromne dzięki za pomoc :lalag: Niestety chyba nie spasuje filtra do mojej maszyny... wszedłby do puszki, może i zamocowałbym go, ale chyba silnik nie byłby z takiej zmiany zadowolony (średnica wewnętrzna mojego to około 9 cm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 a po co chcesz dopasowywać, przecież normalnie taki filtr można kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazybiker_ Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Witam tylko org. filtr powietrza bo inaczej bedziesz mial same problemy wiem co mowie :) pozdro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goorny Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Etla jest bardzo czuła na filtr.Jak koledzy napisali , wsadź oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 kazdy 2t jest cholernie czuły na filtr. Nie ma po co sie bawić mnie nowy filtr kosztował 10zł;| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 nie chodzi o maszyne 2t, tylko 4t. Temat napisałem w 2t, bo etz 251 ma dość podobny filtr do tego, który mam w mojej maszynie.dawid482 jak powiesz, jaki to filtr ma 9cm średnicy wewnętrznej, to idę w twojej intencji do Częstochowy ;) Oryginalny filtr odpada... tylko dealer hondy takie sprzedaje. Chce za niego 150 zł, co dla mnie jest przegięciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi