str_18 Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) Witam. Mam okazje kupic opone kostke 80/100 21 jest wąska i chcialbym sie dowiedziec czy dobrze sprawdza sie w terenie. Moze ktos z was ma taki rozmiar oponki i powie jak sie sprawuje. Edytowane 12 Marca 2007 przez str_18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulamoto Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Witam. Mam okazje kupic opone kostke 80/100 21 jest wąska i chcialbym sie dowiedziec czy dobrze sprawdza sie w terenie. Moze ktos z was ma taki rozmiar oponki i powie jak sie sprawóje. Co do oponki to ja mam 90\90\21 i jestem w 110% zadowolony, a co do Twojej pisowni to ujue sie nie keskuje:flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 ale może zdradzisz nam jaki model tej opony, albo chociaż jakiej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulamoto Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 ale może zdradzisz nam jaki model tej opony, albo chociaż jakiej firmy 90 / 90 /21 MICHELIN CROSS COMPETITION i jak juz mowilem jestem z niej zadowolony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str_18 Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Firme moge podac jutro, nawet pokac fotki tylko powiedzcie czy ktos uzywa takich opon 80/100 bo to nie to samo co 90/90 tą co moge miec jest wyższa i węższa. Bo jeden rozmiar od grubosci a drugi od wysokosci czy sie myle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras25ktm Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Firme moge podac jutro, nawet pokac fotki tylko powiedzcie czy ktos uzywa takich opon 80/100 bo to nie to samo co 90/90 tą co moge miec jest wyższa i węższa. Bo jeden rozmiar od grubosci a drugi od wysokosci czy sie myle? dobrze czaisz, a tak dokladniej to chodzi o to: 80/100/21-80 -szerokosc oponki w mm-100 - wysokosc profilu -w procentach szerokosci (czyli w tym przypadku profil ma wysokosc 80mm)-21 -wiadomo -srednica wewn. opony w calach chodzi o to, ze np oponka 80/100/21 nie rozni sie jedynie szerokoscia od oponki 90/100/21 - bo ta bedzie rowniez miala troche wyzszy profil. POZDRO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senti Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) dobrze czaisz, a tak dokladniej to chodzi o to: 80/100/21-80 -szerokosc oponki w mm-100 - wysokosc profilu -w procentach szerokosci (czyli w tym przypadku profil ma wysokosc 80mm)-21 -wiadomo -srednica wewn. opony w calach chodzi o to, ze np oponka 80/100/21 nie rozni sie jedynie szerokoscia od oponki 90/100/21 - bo ta bedzie rowniez miala troche wyzszy profil. POZDRO!!!Z całym szacunkiem ale wydaeje mi sie ze sie mylisz 80 wyskosc opony 100szerokosc,własnie zmieniałęm taka opone na 90/9021 i ta 80/100/21 była od niej szerszapozdrowionka ps. wracajac do tematu nalezy dbrac opone do terenu mitasa nie radze chyba ze c 12 ale gubi kostke ale za to spisuje sie rewelacyjnie w terenie, cos tanszego haidenau troche lepszy profil ,polecam dunlopa excelatora ale to droga opona , natomiast odradzam scorpiona pireli bardzo nie trwała chyba ze nie jezdzisz w ogóle asfltem ale jak tak odradzam Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez senti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 kutwa, co wy z tymi odpadającymi kostkami w mitasach ? mi w 10 zjechanym oponach może łącznie ze 4 kostki urwało przez korzenie w lesie Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi