YAGO Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 A wiec tak, jest to spis wszystkiego co kupilem zeby przygotowac motocykl do sezonu, staralem sie szukac jak najleprzych produktow po akceptowalnych dla mnie cenach, co do ich jakosci to narazie nie moge nic powiedziec, wiadomo "wyjdzie w praniu.." jednak moze komus przyda sie ten spis, zaoszczedzi mu to troche czasu, szukania i pieniedzy. 1.Naped -przednia zebatka JT zakupiona w intercars w gdyni-tylna zebatka VAZ zakupiona w intercars w gdyni-lancuch VAZ 520HOR o-ring zakupiona w intercars w gdyni na komplet napedu daja rabat, nie wiem ile ale ja zaplacilem za calosc 240zl 2. Klocki cham. LUCAS zakupiona w intercars w gdyni 60zl 3.Akumlator AWINA zakupiony na allegro za 80zl z wysylka 4. Komplet nowych opon HEIDENAU K60 wraz z nowymi detkami zakupiony w firmie MOTORAD www.motorad.pl 429zl(wysylka gratis) 5.Filtry oraz plyny -filtr powietrza HIFLO-filtr oleju HIFLO-olej MOTUL 5100 15W50 polsyntetyczny 4L-plyn cham. MOTUL dot.4 0.5L-swieca NGK Wszytko zakupione w LARSSON w gdyni, za calosc zaplacilem 190zl(mialem rabat) Polecam sklep intercasrs, wg mnie jest nie drogo i praktycznie wszystko maja na miejscu a jak nie to nastepnego dnia jest do odebrania. Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 (edytowane) Cześć ja mam kupić do swojego domina klocki hamulcowe cena ich jest niska jak podajesz rozumiem że 60 zł to na jedne koło. Jak się kontaktowałeś z intercars w gdyni? Na ich stronie jest adres meilowy bo sklepu internetowego to chyba raczej nie mają? W moto-akcesoriach.pl mają klocki do domina na przednie koło 112 zł na tył 115 zł + koszty wysyłki ceny mają wysokie.Łańcuch mam z zębatkami nowe olej zmieniłem też na motul, świeczka nowa opony po jednym sezonie, akumulator też ma jeden sezon. Edytowane 11 Marca 2007 przez alfonso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 WitamYago, do listy dodaj jeszcze kontrolę luzów zaworowych, bo chyba w Dominatorku robi się to co 5000-6000 tys km. Alfonso popraw mnie jesli się mylę.Pozdrawiam. Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 (edytowane) no nie mylisz sie ale to bede wykonywal najprawdopodobniej we wlasnym zakresie lub doja de sobie do warsztatu, jeszcze sie nie zdecydowalem, mam servisowke wiec chyba raczej nie bedzie problemow a co do kontaktu na intercars to jest tu http://www.triumph.net.pl/Gdynia.php Edytowane 11 Marca 2007 przez YAGO Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 WitamYago, do listy dodaj jeszcze kontrolę luzów zaworowych, bo chyba w Dominatorku robi się to co 5000-6000 tys km. Alfonso popraw mnie jesli się mylę.Pozdrawiam. Zgadza się wymiana oleju co 3 tys km a regulacja zaworów co 6 tys km. Zawory regulowałem u Rycha w Jedwabnym wolałem żeby regulacje zrobił doświadczony mechanik, przy tym trochę roboty co do rozebrania wszystkich plastików i zdjęcie baku z paliwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 no zobaczymy ale w hondzie w gdansku spiewaja mi 150zl za regulacje..... wiec chyab se sam zdejme zbiornik, plastiki i ustawie, albo podzwonie po warsztatach i sie popytam Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Jak mi Rycho regulował zawory w moim NX650 to tylko jeden zawór miał niewłaściywy luz pozostałe były ok za regulacje płaciłem mniej coś około 80 zł już dobrze nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi