karol1001 Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Witam. Po zimie na mojej Starletce pojawił się pod tylną szybą nieciekawie wyglądający wykwit rdzy i dlatego szukam jakiegoś dobrego warsztatu, który mógłby się tym zająć. Znacie jakieś miejsca godne polecenia czy raczej udać się do ASO?Pozdrawiam.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Ja też się przyłączam do zapytania, półtora miesiąca temu jakiś ch*j zaje**ny podrapał mi gwoździem cały bok no i chciałbym zlikwidować parę innych rysek. Interesuje mnie warsztat solidny, który porzadnie dobierze lakier i porzadnie polakieruje natomiast nie policzy jak za zboże. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 A mi właśnie wczoraj ktoś przypier... w lewy przedni błotnik. :icon_question: Oczywiście nie wiem kto, ale rana jest bolesna. Muszę pilnie to wyklepać i polakierować w tym tygodniu ale również nie chcę zabulić okrutnie. Przychylam sie do zapytania. Potrzebuję blacharza i lakiernika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maverik Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 A mi właśnie wczoraj ktoś przypier... w lewy przedni błotnik. :icon_razz: Oczywiście nie wiem kto, ale rana jest bolesna. Muszę pilnie to wyklepać i polakierować w tym tygodniu ale również nie chcę zabulić okrutnie. Przychylam sie do zapytania. Potrzebuję blacharza i lakiernika. moge sie podjac, jednak czy bedzie tanio nie mi to oceniac :wink: wiem ze mozesz sie spodziewac fachowej uslugi, bywali tacy, ktorzy przyjezdzali do mnie po 200 km :) pozdr. Arekwww.adm-motocykle.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) Witam. Po zimie na mojej Starletce pojawił się pod tylną szybą nieciekawie wyglądający wykwit rdzy i dlatego szukam jakiegoś dobrego warsztatu, który mógłby się tym zająć. Znacie jakieś miejsca godne polecenia czy raczej udać się do ASO?Pozdrawiam.K. Ja moge z czystym sumieniem polecic warsztat na pradze, bardzo porzadni ludzie zajmuja sie wszystkim od wymiany z przechowaniem opon, poprzez kompleksowa mechanike i blacharke z lakierowaniem. Dla przykladu w moim autku vw serwis zadal bajonskich sum za usuniecie i pomalowanie kawalka rdzy a Oni zrobili mi to za darmo :wink: goraco polecam... ul. Szaserow 10404-335 Warszawatel. 610 30 30 badz 602 795 745 :icon_razz: Edytowane 16 Maja 2007 przez MOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi