Skocz do zawartości

I jak jest z tym prawkiem?????

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Poszedłem dziś i zapisałem się na kurs. A wiec Pani do mnie mowi, ze na egzaminie teoretycznym bede musial zdawac także testy na kat.B. Czy to jest związane z tym, że mam prawko kat.B czy poprostu tak jest i juz? Bo h*j nnie szczela jak pomysle ze znowu testy kat.B bede musial zdawac.

Ale z drugiej strony, dobrze że nie musze jazd zdawac ponownie bo by mnie opi****l na starcie :evil:

W pytaniach ogólnych są pytania z egzaminów na Kat. B

Są pytania ogólne dotyczące przepisówi i zachowania sie na drodze (niezależnie jaki jest to pojazd) i specjalistyczne podlegające pod kategorie...zdawałam w zeszym roku i jeszcze pamietam ,że nie miałam czegos takiego jak ruszanie z 2 na oblodzonej powierzchni...bylo to natomiast w testach na kategorie B ,takze nic sie nie boj testy na kategorie A są proste...

Wiecie ja sie nie martwie tymi egzaminami a szczegolnie ze bede mial testy z kat.B tez, tylko mnie to rozbawilo a zarazem wkur*****o ze bede musial jeszcze raz uczyć sie testow. A juz ogladnalem sobie tesciki z kat. A i jest spoko. Tylko juz nie moge sie doczekac poczatku jazd, a zaczynaja sie one od 16 kwietnia :), ale mysle ze zdaze sobie zrobic wszystko do czerwca(razem z egzaminem)

Dzieki, widocznie ona mnie zle poinformowala albo ja zle zrozumiał

Wiecie ja sie nie martwie tymi egzaminami a szczegolnie ze bede mial testy z kat.B tez, tylko mnie to rozbawilo a zarazem wkur*****o ze bede musial jeszcze raz uczyć sie testow. A juz ogladnalem sobie tesciki z kat. A i jest spoko. Tylko juz nie moge sie doczekac poczatku jazd, a zaczynaja sie one od 16 kwietnia :icon_razz:, ale mysle ze zdaze sobie zrobic wszystko do czerwca(razem z egzaminem)

Dzieki, widocznie ona mnie zle poinformowala albo ja zle zrozumiał

No prawie 2 miesiące. Zdązysz :icon_rolleyes: ja zrobiłem kurs w ok. 3 tyg, ale byłem tylko na 2 wykładach, na reszte mi sie nie chciało, a instruktor powiedział, że jak zdam test wewnętrzny to nie musze choidzć, a przepisów sam sie uczyłem, tzn. umiałem przed rozpoczeciem kursu :eek:

Zdajac na kat A zawsze masz 12 pytan z testu podstawowego i 6 pytan z kat A i niezaleznie czy zdajesz samo A czy tez od razu A + B zawsze tak jest (przynajmniej w Krakowie, znajomy zdawal A + B i tak mial ja zdawalem samo A i tez tak mialem) Nie ma tego w kat C (zdawalem w zeszlym roku) i D Tam jest 18 pytan typowo specjalizujacych i sporo jest z przepisow np czas jazdy kierowcow wiec tez troche trzeba sie pouczyc.