witalis Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Poszedłem dziś i zapisałem się na kurs. A wiec Pani do mnie mowi, ze na egzaminie teoretycznym bede musial zdawac także testy na kat.B. Czy to jest związane z tym, że mam prawko kat.B czy poprostu tak jest i juz? Bo h*j nnie szczela jak pomysle ze znowu testy kat.B bede musial zdawac. Ale z drugiej strony, dobrze że nie musze jazd zdawac ponownie bo by mnie opi****l na starcie :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Jakaś głupia baba ...Jak robisz samo A to masz 18 pytań egzaminacyjnych - 12 ogólnych i 6 specjalistycznych. Jak robisz A+B to masz 24 pytania - 18 ogólnych i 6 specjalistycznych. Pozdrawiam :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Co za bzdur Ci naopowiadano.....kat.A to A ,a kat.B to B......mój poprzednik ma racje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 W pytaniach ogólnych są pytania z egzaminów na Kat. B Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 W pytaniach ogólnych są pytania z egzaminów na Kat. BSą pytania ogólne dotyczące przepisówi i zachowania sie na drodze (niezależnie jaki jest to pojazd) i specjalistyczne podlegające pod kategorie...zdawałam w zeszym roku i jeszcze pamietam ,że nie miałam czegos takiego jak ruszanie z 2 na oblodzonej powierzchni...bylo to natomiast w testach na kategorie B ,takze nic sie nie boj testy na kategorie A są proste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witalis Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Wiecie ja sie nie martwie tymi egzaminami a szczegolnie ze bede mial testy z kat.B tez, tylko mnie to rozbawilo a zarazem wkur*****o ze bede musial jeszcze raz uczyć sie testow. A juz ogladnalem sobie tesciki z kat. A i jest spoko. Tylko juz nie moge sie doczekac poczatku jazd, a zaczynaja sie one od 16 kwietnia :), ale mysle ze zdaze sobie zrobic wszystko do czerwca(razem z egzaminem) Dzieki, widocznie ona mnie zle poinformowala albo ja zle zrozumiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Wiecie ja sie nie martwie tymi egzaminami a szczegolnie ze bede mial testy z kat.B tez, tylko mnie to rozbawilo a zarazem wkur*****o ze bede musial jeszcze raz uczyć sie testow. A juz ogladnalem sobie tesciki z kat. A i jest spoko. Tylko juz nie moge sie doczekac poczatku jazd, a zaczynaja sie one od 16 kwietnia :icon_razz:, ale mysle ze zdaze sobie zrobic wszystko do czerwca(razem z egzaminem) Dzieki, widocznie ona mnie zle poinformowala albo ja zle zrozumiał No prawie 2 miesiące. Zdązysz :icon_rolleyes: ja zrobiłem kurs w ok. 3 tyg, ale byłem tylko na 2 wykładach, na reszte mi sie nie chciało, a instruktor powiedział, że jak zdam test wewnętrzny to nie musze choidzć, a przepisów sam sie uczyłem, tzn. umiałem przed rozpoczeciem kursu :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monar86 Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Zdajac na kat A zawsze masz 12 pytan z testu podstawowego i 6 pytan z kat A i niezaleznie czy zdajesz samo A czy tez od razu A + B zawsze tak jest (przynajmniej w Krakowie, znajomy zdawal A + B i tak mial ja zdawalem samo A i tez tak mialem) Nie ma tego w kat C (zdawalem w zeszlym roku) i D Tam jest 18 pytan typowo specjalizujacych i sporo jest z przepisow np czas jazdy kierowcow wiec tez troche trzeba sie pouczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 W całej polsce egzamin wygląda tak samo. I na kat A+B są pytania ogólne + specjalistyczne na motor + specjalistyczne na samochód osobowy. Czyli nie może być tyle samo pytań co na egzaminie tylko na kat. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witalis Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 no coz nie jest tak zle :) , a na wyklady nie musze chodzic, bo nie mam na to czasu. Dzieki jeszcze raz za odpowiedzi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monar86 Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 wiesz nie chce sie klocic ja tylko napisalem jak to wyglada bo sam zdawalem i kolega z klasy z liceum zdawal wiec informacje mam sprawdzone na wlasnej skorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 wszystko sie zgadza. test teoretyczny to pikus. znajdz programik - Testy kategorii A - naucz sie wszystkiego i masz egzamin zdany w piec(literalnie) minut!!! pozdarawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi