markom13 Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Łatwo powiedzieć ,przejedź sie :banghead: Ale nie w Polsce.Kupuję albo nie .Ale po przymierzam,może to już mi coś powie,które wygodniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Łatwo powiedzieć ,przejedź sie :icon_mrgreen: Ale nie w Polsce.Kupuję albo nie .Ale po przymierzam,może to już mi coś powie,które wygodniejsze. Wygodniejsze troche beda Alpiny ale za to trwalosc ( jak juz rozchodzisz ) daytony bije inne na leb. pozdr. :banghead: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 a co powiesz na takie buciki? http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....oducts_id=20075 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 (edytowane) Etita ,są piękne.Ale czy ktoś może mi coś o nich powiedziec ? Walcze na razie ze sobą .Coraz wiecej wiem i coraz mniej wiem jakie kupic :biggrin: Na razie stanąłem na Alpinach ,Daytonach i STR .Ma ktos z Was STRy ? Jakie wrażenia. Edytowane 14 Marca 2007 przez markom13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Etita ,są piękne.Ale czy ktoś może mi coś o nich powiedziec ? Walcze na razie ze sobą .Coraz wiecej wiem i coraz mniej wiem jakie kupic :) Na razie stanąłem na Alpinach ,Daytonach i STR .Ma ktos z Was STRy ? Jakie wrażenia.Wlaśnie zakupilem STRy, narazie pochodzilem w nich i dokladnie obejrzalem, wykonanie super. W trasie przetestuje jak odbiore Moto :biggrin: Takie mam http://www.kobi-sklep.pl/sklep/index.php?d=produkt&id=213 na żywo wyglądają o wiele lepiej :( Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Klaudiusz ,a widziałes STR MAXTOUR ??? Z wyglądu bomba :)Powiedz jeszcze czy rozmiarówka jest ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 (edytowane) [...]Ma ktos z Was STRy ? Jakie wrażenia....hehe... też dzisiaj zakupiłem buty LINDSTRANDS... początkowo wahałem się pomiędzy modelami Proof, Bright i Gap... ze wskazaniem na Proof... jednakże po przymiarce zdecydowanie wygrał Gap - bardziej ergonomiczne od Proof i Proof'y jakoś tak nienaturalnie odkształcały się podczas chodzenia... ...a szukałem wśród STR'ów (stajnia Halvarssons) ze względu na ociepline Outlast oraz membranę DryWay+, które świetnie sprawdzają się w moich spodniach i kurtce... ...niestety nie mogę Ci opisać wrażeń z jazdy (w deszczu/upale/mrozie) oraz trwałości... gdyż dopiero je nabyłem. pozdr, w DOPISANE:...aha... i buty kupowałem wyłącznie pod kątem turystycznym... bo do lansu pewnie coś na koturnie bym sobie pier**lnął :lalag: Edytowane 14 Marca 2007 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 (edytowane) Wojtasik ,z tym lansem to był mały żarcik :icon_rolleyes: ,tez chce do turystyki .Ja patrzyłem modele Welly ,Gap i MaxTour.Ale tylko w necie .Nie mam gdzie ich po przymierzac .Widziales na żywo może te modele ? Co o nich sądzisz ? Edytowane 14 Marca 2007 przez markom13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Klaudiusz ,a widziałes STR MAXTOUR ??? Z wyglądu bomba :)Powiedz jeszcze czy rozmiarówka jest ok ?Tego Modelu nie widzialem. Rozmiarówka ok, mam dużą stope, podalem dlugość w cm i doradzili. Zamówilem największy jaki mieli - 46 :biggrin: DOPISANE:...aha... i buty kupowałem wyłącznie pod kątem turystycznym... bo do lansu pewnie coś na koturnie bym sobie pier**lnął :DNa koturnie nie do lansu tylko co by wyższym być, zakłamańcu :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 (edytowane) Wojtasik ,z tym lansem to był mały żarcik :) [...]...ależ z tymi koturnami... również :) [...]Ja patrzyłem modele Welly ,Gap i MaxTour.Ale tylko w necie .Nie mam gdzie ich po przymierzac .Widziales na żywo może te modele ? Co o nich sądzisz ? ...niestety nie oglądałem ich... ale wiesz... generalnie większość tych turystycznych butów jest bardzo do siebie podobna... ...te Welly jakoś umknęły mojej uwadze... a to całkiem ciekawa pozycja z uwagi na te wzmocnione noski...na Gap'y zdecydowałem się z powodu odpinanej (rzepami) obustronnie przedniej części cholewki... co mocno ułatwia zaciągnięcie wewnętrznego sznurowadła... ...co do zlustrowania tych butów 'na żywca'... zapytaj w najbliższym Ci Larssonie... oni chyba dystrybuują produkty Halvarssons'a pozdr, w Na koturnie nie do lansu tylko co by wyższym być, zakłamańcu :icon_mrgreen: ...te mundry... zmień dealera :D ...przeca ja nie z PiSu... do kurduplowatych się nie zaliczam :biggrin: Edytowane 14 Marca 2007 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 WitamPodepne sie do tematu. Chce kupic buty do turystyki coś ze średniej lub niższej półki. Ale interesują mnie buty które będą dopasowane do łydki. Tzn że spodnie chce zakładać na zewnątrz buta. Jak na razie zauwazyłem że mało jest takich butów. W większości produkowane sa z takie które są luźne w okolicach łydki. Co polecacie? Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Ja jednak sie zdecydowałem na Alpiny ,model Web Goretex . I powiem Ci pyzdra1 ,ze bardzo ładnie sie układają do łydki.Idealnie pasuje ,aby spodnie wypuscic na buta. Ale to pewnie zależy jaką kto ma łydke :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 WitamPodepne sie do tematu. Chce kupic buty do turystyki coś ze średniej lub niższej półki. Ale interesują mnie buty które będą dopasowane do łydki. Tzn że spodnie chce zakładać na zewnątrz buta. Jak na razie zauwazyłem że mało jest takich butów. W większości produkowane sa z takie które są luźne w okolicach łydki. Co polecacie? Mam Daytony Flash i bez problemu noszę na nich spodnie . Mają regulację "w łydce" i można je zrobić luźniejsze/ciaśniejsze wedle potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuC Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Ja jednak sie zdecydowałem na Alpiny ,model Web Goretex . I powiem Ci pyzdra1 ,ze bardzo ładnie sie układają do łydki.Idealnie pasuje ,aby spodnie wypuscic na buta. Ale to pewnie zależy jaką kto ma łydke :biggrin: . Czesc Markom, mierzyles moze GPS GORE-TEX® Alpinestar?? Tez sie ladnie ukladaja? Powiedz mi jeszcze czy rzeczywiscie sa to buty tylko na trase, czy mozna smigac na krotkich dystansach w miescie?Ja jezdze raczej miejsko, ale bardzo sie zdenerwowalem gdy dopadl mnie deszcz i cale adidasy ;) byly mokre Zalezy mi na takim kompromisie pomiedzy komfortem w cieple dni i mozliwoscia chodzenia po przejazdzce w takich butach a TOTALNA nieprzemakalnoscia. Czy GORE TEX spelnia swoje zadanie?? Jezdze tylko w dzinsach i chcialbym moc wylozyc nogawice na zewnatrz buta. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 GoreTex spełnia te zadanie w 100% .GPSy tez przymierzałem i są bardzo fajne,taki kompromis miedzy sportem a turystyką.Choć ja szczerze mówiąc mam teraz 2 pary.WEBy do turystyki i SMX Pro do szybkiej jazdy. Jeśli chcesz mieć ten kompromis to bierz śmiało GPSy ,ale tylko z GoreTexem .Nie bedziesz żałował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi