Gość Anonymous Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2003 nie wiem czy było... jak tak to dajcie link, a jak nie to pomózcie: niestety mialem dzis pare przygód, no i uszkodziłem wydech.... jest dziurawy i wgnieciony (tak po środku kolanka) no i patrzylem, ale nie moge go rozebrać... czy da się?? następna sprawa to jak zamontować ten tłumik od simka... i ile to kosztuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2003 a po co go montować rozbierać nie pasuje ci teraz ten dzwiek! moim zdanie durawe kolanko to jest to wrescie czujesz ze jedziesz cos tam ci głosniej pruta! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2003 hejo gościu... nie o to chodzi... kolanko jest wgięte do połowy... więc tłumik nie ma swoich właściwości no i ma mniejszą średnice... a to chyba ważne no nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2003 no tak! a nie da sie tego kolanka wygiać do poprzedniej formy? naprzygład na gorąca zeby nic nie pogiąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2003 nie wiem, nie prubowalem... pozatym czy to prawda, ze ten sportowy tłumik do simsona dodaje 15% osiągi?? bo jak tak, to bym se go kupił, bo nie ma problemu z zamocowaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2003 slyszlem ze daje, chociaz ja w swoim nie moglem zamontowac sportowego... ale jak chcesz to kup, 80 zł, mocowanie da sie łatwo dorobic Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2003 CZEMU NIE MOGLEŚ?? przecież to do simaka!! Z3US: jak bedziesz to powiedz czy to faktycznie coś daje, jak ktoś ma ten tłumik zamontowany, niech sie wypowie... PROSZE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi