Don_Corleone Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Jak w temacie :) gdzie się podkręca obroty w GS500??Na wolnych obrotach cyka jak by mu się nie chciało... z chęcia podkręcił bym obroty : z góry dzięki i sory za lamerskie pytanie... jak by co to do kosza... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 ahem..... poczytaj najpierw instrukcję (po tym jak ja sobie ściągniesz internetu)A poza tym popatrz pod gażnikami czy ci jakaś śrubk anie wystaje - to na ogół jest to.... Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 loozlooz... serwisówke juz dawno mam, ale po niemiecku i nie znalazłem.... na forum tez nie znalazłem nic na ten temat.... nom śrubka jest .... ale nie chce grzebvać, b nie wiem czy napewno jets od obrotów.... a jak coś spierdole to znów będzie problem... wole się upewnić... to nic nie kosztuje, a mozna zaoszczędzić ewentualnych napraw własnych głupich błędów :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Wszystko ok, tylko po co cztery razy temat zakładać? http://c.wrzuta.pl/wi15267/5666bbe0000e159...caKZT3fuIi&ft=fhttp://florek.wrzuta.pl/obraz/caKZT3fuIi/gs500 Kręcić od prawej strony (lepsze dojście). pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Jak w temacie :( gdzie się podkręca obroty w GS500??Na wolnych obrotach cyka jak by mu się nie chciało... z chęcia podkręcił bym obroty : z góry dzięki i sory za lamerskie pytanie... jak by co to do kosza... :buttrock: Skoro cyka i nie gaśnie to znaczy, że jest bardzo dobrze!!! Nie ma po co podkręcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 opk wielkie dzieki :crossy: sorki, że 4 razy zarzuciłem temat... ale jak wrzucalkem jeden to cos przerywało ii wydawało mi się, że nie wbiło tematu i pryubowałem jeszcze raz i jeszcze i jeszcze.... a jak się puxniej okazalo wbiło się 4 razy.... sorki i dzięki za info :0 szerokości :icon_razz: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi