devilwizard Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Mam zgryz Bandit 600Kiedy jest normalny poziom paliwa w gaźnikach motor chodzi na 3 garyJak opadnie to włączają sie wszystkie czteryGaźnik jest ok, pływak cały, dysze czyste itd... membrana wporzo.Iskra na świecy oczywiście jest, nic w cylindrze nie lata i nie jargoli, świeca olejem nie zarzygana, tak więc to chyba też nie pierścienie.Kompresji niestety nie sprawdzałem bo nie mam czym:(Gaźniki i mieszanka są uregulowane, zawory też...Ostatnią opcją jest chyba zasyfiony zawór??Ma ktos jakies pomysły albo badziew do sprawdzania kompresji i jest z lublina;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 moim zdaniem masz zalany cylinder, iskra moze byc na zewnatrz, zamieniales siwece z innych cylindrow?gazniki czyste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Sprawdź poziom paliwa w komorze pływakowej, bo albo jest za duży albo masz nieszczelny zaworek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi