Raff Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 WitamMam czesto katar,1 dziurke w nosie zatkana ( to nie zart) wiec wydychajac powietrze tylko jedna dziurka jest drozna (nie zawsze ale czeso mi sie to zdaza) wiec szybka w kasku paruje mi ze zdwojona sila z jednej strony.Chce kupic ten maly pierdolnik ktory zaklada sie na nos,albo na kask,nie pamietam,kiedys tylko o tym przez przypadek czytalem, ale zapomnialem jak on sie nazywa.Posiadam kask Airoh warior.Jesli ktos sie orientuje gdzie takie cos kupic, to prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Chodzi Ci pewnie o deflektor :icon_mrgreen: Z tego co kojarze to do kasku Airoh Warrior nie ma przewidzianego deflektora na nos więc lepiej kup sobie folie antifog przewidzianą przez Airoha w cenie 50zł za sztukę. Dostaniesz coś takiego w każdym punkcie dilerski Airoha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StaszekS Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Na zatkany nos (przynajmniej u mnie działa) kup AFRIN w aptece. Na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raff Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 http://www.allegro.pl/item172518022_okazja...niwersalny.htmlbedzie to dobre ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulawy Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Nom, zwykły nosek, chyba o to Ci chodziło, będzie dobre. Może zapytaj najpierw oto tam gdzie sprzedają kaski airoha i może będzie akurat przeznaczony do Twojego modelu, a jak nie to allegro. kulawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 (edytowane) Więc tak Airoh do tego modelu w ogóle nie przewiduje deflektora na nos więc tą drogą to odpada żeby załatwiać przez punkt dilerskie, ale z tego co pamiętam to akurat warrior ma otwory montażowe na deflektor tylko musisz policzyć ile i zobaczyć jaki jest rozstaw i wtedy mozesz zamówić któryś z allegro bo tam jeden powinien pasować bez żadnego problem do twojego kasku. Edytowane 7 Marca 2007 przez mattir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 ja mam taki komplet do nolana .Komplet znaczy takie cuś na nos i takie cus na brode .Obydwie te czesicii juz si erozlatują po 5 latach, ale i tak srednio działały.Szybka nadal parowala (ciut mniej) i po szyi dalej pizdziło.Co do kataru to tez mam taki problem , tylko ze ja miałem operacje na przegrod enosową i zawz ejak siadam na moto to przerbane bo z nos kapie jak z kranu.Teraz mam sposób ze sobie robie koreczki z husteczki higienicznej i jest luz. Myslałem o zastosowaniu noska do pływania który zatyka nos, al ejakoś zawsze zapominam kupić i przypominam sobie jak juz siadam na moto.W sumie nie jest tak źle , bo jak powiedział moj kumpel , gdyby nie katar to by czasem człowiek z głodu umarł :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raff Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 a czy taki spray ktory sie napyla na wewnetrzna strone szybki cos da ? http://www.allegro.pl/item172699868_anti_f...ej_szybki_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Raff zapomnij o jakimkolwiek spray bo to jest gówno warte chyba ze nie masz co z kasą robić.Ja znowu będe się upierał przy folii, bo jest chyba najlepszym antyfogiem nie licząć fabrycznych nieparujących wizjerów. Ktoś nawet na allegro proponował takie folie-sprawdz w gieldzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...=63339&hl=folia Zakupiłem Oxforda i działa. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 a do nitro coś jest takiego? sam zastanawiam się nad takim noskiem... kupiłeś go wkońcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.kowalski74 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Hmmm, ja mam sharka S800 i mam coś takiego. I powiem tak, szybka nie paruje to fakt. Ale okulary to jak cholera. Zwłaszcza teraz jak jest zimno. Próbował ktoś jakichś płynów typu antyfog na okulary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Hmmm, ja mam sharka S800 i mam coś takiego. I powiem tak, szybka nie paruje to fakt. Ale okulary to jak cholera. Zwłaszcza teraz jak jest zimno. Próbował ktoś jakichś płynów typu antyfog na okulary?Swego czasu Scott robil coś takiego w "szpraju" :) ale to było dobre na godzine max półtora a później znowu parowały. Może musiałbyś poszukać czegoś ze Scott ale innego niż to stare bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Doctor_46 Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) Ja kupilem sobie taki nosek (z tej aukcji) ten najwiekszy i sprawdza sie bardzo dobrze :crossy: Byl pewnien problem z zamontowaniem go (mocowania nie pasowaly) ale troche pomyslowosci i trzymie sie jak nalezy:) Ja polecam .. Atak to wyglada u mnie : http://img126.imageshack.us/my.php?image=photo0664kt9.jpg Edytowane 17 Marca 2007 przez The_Doctor_46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 ja tez zakupielm nosek do mojego nitro u tego goscia ale czekam juz tydzien i jeszcze nie doszlo... ;\ pozyjemy zobaczymy jak sie sprawdza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi